5000TL monitör önerisi

neden aoc hocam msi varken

MSI alabilirsiniz. Kusura bakmayın 255F modeliyle karıştırdım, bu daha yeni bir model inceleme bulamadım ama değerleri çok iyi duruyor. normalde AOC la 255F'i karşılaştırmazdım bile ama bu model cidden gayet iyi, zaten AOC bu kadar zamlıyken, MSI almak daha da mantıklı oluyor, en mantıklısı MSI almak, bu fiyata bundan iyisi zor bulunur..

MSI alabilirsiniz. Kusura bakmayın 255F modeliyle karıştırdım, bu daha yeni bir model inceleme bulamadım ama değerleri çok iyi duruyor. normalde AOC la 255F'i karşılaştırmazdım bile ama bu model cidden gayet iyi, zaten AOC bu kadar zamlıyken, MSI almak daha da mantıklı oluyor, en mantıklısı MSI almak, bu fiyata bundan iyisi zor bulunur..
teşekkür ederim hocam

MSI alabilirsiniz. Kusura bakmayın 255F modeliyle karıştırdım, bu daha yeni bir model inceleme bulamadım ama değerleri çok iyi duruyor. Normalde AOC'la 255F'i karşılaştırmazdım bile ama bu model cidden gayet iyi, zaten AOC bu kadar zamlıyken, MSI almak daha da mantıklı oluyor, en mantıklısı MSI almak, bu fiyata bundan iyisi zor bulunur.

ViewSonic 27" VX2779-HD-PRO 180Hz 1ms HDMI DP FreeSync HDR10 FHD SuperClear IPS Gaming Monitör | ITOPYA aklımda bu da var ikisi arasında kaldım. Büyük monitör arıyordum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı