![]()
Aryond A27 V2 QHD 180 Hz 1Ms Curved Oyuncu Monitörü
Aryond A27 V2 Gaming Monitör ile FPS sınırlarına takılmadan, rakiplerinize karşı üstünlükler elde edin. 27" kavisli panel ve dahili hoparlör ile sınırsızca oynayın.www.monsternotebook.com.tr
Bende bunu dusunuyorum F/P bu var 2K Curved VA 180Hz.
Kankam ekran kartın vs çok güzel benimki de çok benzer birisi tavsiye etti 280Hz ASUS aldım https://www.akakce.com/monitor/en-u...ati,295891276.html?ysclid=m1mf431vgo668323994 bu çok güzel bir monitör eğer çok fazla FPS oyunu oynamıyorsan şu an bir model bulamadım 2K monitör tavsiye ederim yani PC'ye bu kadar para harcamışsın monitörü iyi al cidden monitörsüz PC'nin hiçbir anlamı olmuyor. Alınacak markalar ASUS Samsung ViewSonic.
![]()
Aryond A27 V2 QHD 180 Hz 1Ms Curved Oyuncu Monitörü
Aryond A27 V2 Gaming Monitör ile FPS sınırlarına takılmadan, rakiplerinize karşı üstünlükler elde edin. 27" kavisli panel ve dahili hoparlör ile sınırsızca oynayın.www.monsternotebook.com.tr
Bende bunu dusunuyorum F/P bu var 2K Curved VA 180Hz.
Bu arada Ti yazmışım 4060 var 4060 Ti yok kusura bakmayın.
Ha bir de 165Hz en az olacak şekilde önerebilirseniz daha iyi olur. Şu zamana kadar hiç 2K önermedim aslında bütçeyi biraz daha yükseltip 2K 200Hz veya üstü alabilirim bir 8000TL civarına ama tabii ki normal bütçem 4-5k
Hocam VA panel kullanma taraftarı değilim.
Bir de duyduğuma göre Curved'larda panelde daha kolay bozulma olabiliyormuş.
oynadığnız oynlara bağlı profesyonel bir şekilde oynamıyorsan 180hz gayett yeterliHocam peki sizce 180Hz 2K mı yoksa 1080p 240Hz mi?
Oynadığnız oynlara bağlı profesyonel bir şekilde oynamıyorsan 180Hz gayett yeterli.
Oynadığnız oynlara bağlı profesyonel bir şekilde oynamıyorsan 180Hz gayett yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.