- Makaleler
- 3
Kn.
Kanka 300 TL gibi bir fark var bence Amazon daha iyi değer mi bir de kanka Amazon garanti veriyor mu 3 yıl.
Madem 5400'e alacaksın, 600 daha koy 27 inc 0.5 mslik modeli al.
Kn.
Kanka 300 TL gibi bir fark var bence Amazon daha iyi değer mi bir de kanka Amazon garanti veriyor mu 3 yıl.
onda sıkıntılar varmış istemiyorum onu knk amazonda 3 yıl garanti veriyormuMadem 5400'e alacaksın, 600 daha koy 27 inc 0.5 mslik modeli al.
alıcağım model 3 yıl garanti itopyada ama amazonda varmı bilmiyorum yardımcı olurmusunonda sıkıntılar varmış istemiyorum onu knk amazonda 3 yıl garanti veriyormu
300 TL fark.
amazon garanti veriyormu 3 yıl peki?Bütçesi varsa bence değer. İtopya'nın müşteri hizmetleri ile ilgili 1 tane olumlu yorum görmedim.
Amazon garanti veriyor mu 3 yıl peki?
yazmıyor bir yerde bence itopyadan almak daha mantıklı gibi dimi?Garanti veriyordur ama kaç yıl olduğunu bilmiyorum.
nerden aldın itopyadanmı amazonmuAynı monitörü kullanıyorum. İçindeki kablo 180hz veriyor.
İtopyadan aldım.nerden aldın itopyadanmı amazonmu
iyimiidr asustan 180 hz olanındanAynı monitörü kullanıyorum. İçindeki kablo 180hz veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.