5000TL monitör önerisi

Bütçe
5000

berkantxx

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kasa : Gamepower Dark Side
Psu : Gamepower GP-650 80PLUS 650 W
Anakart : Gigabyte H410M-H Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX
Ram : Team T-Force Delta RGB Black 8 GB DDR4 3200 MHz
Ram : Team T-Force Delta RGB Black 8 GB DDR4 3200 Mhz
Ssd : Team MP33 TM8FP6256G0C101 3.0 256 GB M2
İşlemci : Intel i5-10400F
İşlemci Soğutucu : Dark Freezer X123 DUO 2x120mm RGB
Ekran Kartı : PNY GeForce RTX 3050 8GB XLR8
Monitör : Gamepower gpr27c1ms144
Arkadaşlar selamlar. Öncesinde Gamepower GPR27C1MS144 27 kullanıyordum, panel arızası verdi. Şu anda da ortalama 5000TL bütçem var. Sizce hangi monitörü almalıyım? Oynadığım oyunlar ise şöyle: Battlefield 1, Rust, Arma 3, Bannerlord vb. bir arkadaşım şu monitörü önerdi: ASUS TUF Gaming VG249Q3R, emin olamadım. Buradaki konulara da baktım ama bir türlü karar veremedim, monitör konusunda bilgi olarak sıfırım.

244F güzel olur. Alternatif olarak.

Hocam, KTC'yi daha öncesinde hiç duymadım, benim için biraz daha bilindik bir marka önerebilir misin?

Hocam aynısından var ve deli gibi ghosting var. Çok rahatsız edici. @berkantxx hocam bunu bilerekten alın.

Neresinde var? Bizzat bir tanıdığımda var bu monitör hiçbir sorunu yok aldığınız yerde sorunludur forumda şikayeti yok neredeyse.

244F modeli güzeldir. KTC markasını da araştırmanızı öneririm. Bilinmedik bir marka değildir.

Biraz inceleyim ama KTC markasına ısınamayacağım gibi hissediyorum.

Neresinde var? Bizzat bir tanıdığımda var bu monitör hiçbir sorunu yok aldığınız yerde sorunludur forumda şikayeti yok neredeyse.

Neresinde derken hocam? Ghosting zaten hareket eden şeylerin arkasında gölge oluşmasıdır. En basitinden bir forumda vs gezerken aşağı doğru kaydırdığımda bulanıklılık oluyor. Yazılar okunmaz hale geliyor. Oyun oynarken sağa sola döndüğüm zaman çok bulanıklaşıyor. Tepki süresi normalde olmasına rağmen böyle.

Hocam aynısından var ve deli gibi ghosting var. Çok rahatsız edici. @berkantxx hocam bunu bilerekten alın.

Gamepower GPR27C1MS144 gibi monitörü çok dandik olmasına rağmen yıllarca kullandım, bunda bile ghosting fark edemedim ,arkadaşın attığında fark edeceğimi bile düşünmüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı