5000TL monitörlü PC toplama

Daha fazla  
Dostlar merhaba, 5000TL bütçem var bana RX serisi olmayan bir PC toplama şansınız var mıdır? (RX serisi çok ısındığı için tercih etmiyorum.)

Sinerji PC toplama sihirbazından olsun.

@Sylveon.

Son düzenleme:
Hocam iyi günler anlaşılan kimse yardım etmemiş ve uzun zaman geçmiş. Ama bir şey sormak istiyorum size aldınız mı acaba Sinerjiden bilgisayarı ben de oradan alacağımda güvenemiyorum açıkçası aldıysanız bir sıkıntı falan çıktı mı?

Hocam iyi günler anlaşılan kimse yardım etmemiş ve uzun zaman geçmiş. Ama bir şey sormak istiyorum size aldınız mı acaba Sinerjiden bilgisayarı ben de oradan alacağımda güvenemiyorum açıkçası aldıysanız bir sıkıntı falan çıktı mı?
Guvenebilirsiniz.

Guvenebilirsiniz.
İnternette ve bu forumda birkaç yerde görmüştüm ekran kartı bozuk çıkan falan oluyormuş. Öyle bir sorun yaşadığımda nasıl inandıracağız adamları kullanıcı hatası derlerse açıkçası böyle şeylere çok takılıyorum bir de genel olarak internetten alışverişe biraz yabancı ve karşıyım ama malum pandemi dönemi..

İnternette ve bu forumda birkaç yerde görmüştüm ekran kartı bozuk çıkan falan oluyormuş. Öyle bir sorun yaşadığımda nasıl inandıracağız adamları kullanıcı hatası derlerse açıkçası böyle şeylere çok takılıyorum bir de genel olarak internetten alışverişe biraz yabancı ve karşıyım ama malum pandemi dönemi..

Binanızda kamera var ise onları kanıt olarak gösterebilirsiniz(Tabii sorun çıkarsa) ve kargocu kapıya geldiği andan itibaren eşyayınızı(Ekran kartı veya herhangi bir şey) çalıştırana kadar veya kutuyu açıp eşyaya bakarken sürekli videoya çekin ve hiç durdurmayın bunu yaparken, böyle inanırlar diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı