5000TL Mühendislik için tablet önerisi

Ben her zaman Apple tarafındayım. Ip 11, app watch ve airpods pro kullanıcısı olarak sanırım 7S seçerdim fakat onların fiyatı 8000+ diye biliyorum. O kadar para vereceksen 2.el temiz ipad 10.nesil bulursun diye düşünüyorum. He sadece bu 2'si arasındaysa dediğim gibi Apple kullanıcısı ve fan'ı olarak S7 öneririm. Gerçekten eski nesil apple ürünleri, yeni ürünlerini gördükçe biraz kalas geliyor bana.
7s yazmışım pardon 7 FE demek istemiştim :D

O zaman ipad derim ben şahsen. Dediğim gibi tek eksisi fazlasıyla "Kalas" gözükmesi benim gözümde. Onun haricinde iPad diğer markaların yeni ve üst nesil tabletlere gelene kadar tek geçeceğim ürün.

O zaman iPad derim ben şahsen. Dediğim gibi tek eksisi fazlasıyla "Kalas" gözükmesi benim gözümde. Onun haricinde iPad diğer markaların yeni ve üst nesil tabletlere gelene kadar tek geçeceğim ürün.

iPad dediğiniz gibi sadece eski kasa ve uzun ömürlü oluyor fakat S7 FEyle kıyaslayınca onun arttırılabilir hafızaya sahip olması, not alma uygulamaları ve çeşitliliği (sanırım Apple da ücretliymiş) yönünden beni arada bıraktı. Şu ankitaplarımı indirip üzerine not almak için bir defter gibi kullanacağım stajımda ve gelecek dönemlerimde Cad programı kullanacağım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı