5000TL PC toplama

Bütçe
5000

SerkanBulut

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
İlk defa bilgisayar topluyorum ve şu anki piyasadan bihaberim rica etsem bana yardımcı olur musunuz?
5000TL'ye monitörsüz sistem toplamak istiyorum şimdiden teşekkür ederim.

İtopya'nın hazır 5000 TL'lik sistemi var bir bakabilirsiniz.

65C233C4-E5C9-4BAC-A283-178E34E8DB52.jpeg

Bu sistem stokta kalmadı fakat aynı sistemi özelleştirerek buldum tek farkı 1660SUPER ekran kartı tek fanlı Aero ITX modeli, ilerleyen dönemde bana sıkıntı yaratır mı sizce, çift fanlıdan bir farkı olur mu güçlü bir kart olduğundan ısınacağından çekiniyorum.

Y
Eki Görüntüle 542119
Bu sistem stokta kalmadı fakat aynı sistemi özelleştirerek buldum tek farkı 1660SUPER ekran kartı tek fanlı Aero ITX modeli, ilerleyen dönemde bana sıkıntı yaratır mı sizce, çift fanlıdan bir farkı olur mu güçlü bir kart olduğundan ısınacağından çekiniyorum.
Yok hayır, web de inceleme yaptım biraz bu kartı kullanıp ısınma sorunu yaşayan çok az kişi var ısınma yapacağını sanmıyorum.

ASUS TUF GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB GDDR6 bu ekran kartı baya problemli diyorlar,şu an sistemde 1650super için 260 tl ek ücret istiyorlar çok ilginç gerçekten.

ASUS TUF GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB GDDR6 bu ekran kartı bayağı problemli diyorlar, şu an sistemde 1650SUPER için 260 TL ek ücret istiyorlar çok ilginç gerçekten.

Biraz fiyatı arttırarak Gigabyte ekran kartına geçmeye karar verdim araştırdıktan sonra TUF serisi gerçekten sorunluymuş ve özen göstermiyolarmış enazından Gigabyte kalitesine güvenebilirim diye düşündüm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı