5000TL PSU önerisi

L3wis

Centipat
Daha fazla  
4070 Ti Super ekran kartı ve i513400F işlemci var kasada bu kasa için PSU önerir misiniz?
Ömürlük olsun istiyorum bütçe maksimum 5k.

@Oreki Buradaysan, bize yardımcı olabilir misin? Ben de bu bütçede kaliteli bir ürün arıyorum ve yeni nesil GPU'larla uyumlu olmasını istiyorum.

Son düzenleme:
4070 Ti Super ekran kartı ve i513400F işlemci var kasada bu kasa için PSU önerir misiniz?
Ömürlük olsun istiyorum bütçe maksimum 5k.

750 ya da 850W.

Bu 850W platin olanı listemde var, ancak riske girmek istemedim. Markanın adını daha önce hiç duymadım.

Rajintek TR de underrated kalıyor. Yine de bilindik markalardan almak istiyorsan şunlara bak.

Rajintek TR de underrated kalıyor. Yine de bilindik markalardan almak istiyorsan şunlara bak.

NZXT markası iyidir değil mi hocam onu almayı düşünüyorum.

NZXT markası iyidir değil mi hocam onu almayı düşünüyorum.

Evet gayet iyidir. Yalnız almadan önce bilgilendiriyim ATX 3.0 ve PCIe 5.0 desteği yok. İç yapısı çok kaliteli ama. Peki bu ne işe yarıyor dersen şöyle açıklayayım RTX4000 serisiyle güç girişleri değişti. Eğer güç kaynağı desteklemiyorsa ekran kartının kutusundan çıkan dönüştürücüyü takman gerekir. Ben bu şekilde 4070 Ti Super kullanıyorum. Zararı yok ama görüntü kötü gözüküyor. Bilgin olsun.

Evet gayet iyidir. Yalnız almadan önce bilgilendiriyim ATX 3.0 ve PCI-e 5.0 desteği yok. İç yapısı çok kaliteli ama. Peki bu ne işe yarıyor dersen şöyle açıklayayım RTX4000 serisiyle güç girişleri değişti. Eğer güç kaynağı desteklemiyorsa ekran kartının kutusundan çıkan dönüştürücüyü takman gerekir. Ben bu şekilde 4070 Ti Super kullanıyorum. Zararı yok ama görüntü kötü gözüküyor. Bilgin olsun.

Güç kısmında bir zararı yoksa görüntü çok önemli değil teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı