4070 Ti Super ekran kartı ve i513400F işlemci var kasada bu kasa için PSU önerir misiniz?
Ömürlük olsun istiyorum bütçe maksimum 5k.
Bu 850W Platin olanı listemde var, ancak riske girmek istemedim. Markanın adını daha önce hiç duymadım.Bunun 850w olanı çok fazla öneriliyor. 1000w olanını çek bir daha değiştirmene gerek kalmaz.
Bu 850W platin olanı listemde var, ancak riske girmek istemedim. Markanın adını daha önce hiç duymadım.
Rajintek TR de underrated kalıyor. Yine de bilindik markalardan almak istiyorsan şunlara bak.
MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A850GL PCIE5 850W en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG A850GL PCIE5 850W 80 PLUS GOLD GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, MSI MAG A850GL PCIE5 850W en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
BitFenix BFG Gold BP-BGA850UMAG-9R 850 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix BFG Gold BP-BGA850UMAG-9R 850 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix BFG Gold BP-BGA850UMAG-9R 850 W Power Supply özelliklerini incele, 4.838,54 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
NZXT markası iyidir değil mi hocam onu almayı düşünüyorum.
Evet gayet iyidir. Yalnız almadan önce bilgilendiriyim ATX 3.0 ve PCI-e 5.0 desteği yok. İç yapısı çok kaliteli ama. Peki bu ne işe yarıyor dersen şöyle açıklayayım RTX4000 serisiyle güç girişleri değişti. Eğer güç kaynağı desteklemiyorsa ekran kartının kutusundan çıkan dönüştürücüyü takman gerekir. Ben bu şekilde 4070 Ti Super kullanıyorum. Zararı yok ama görüntü kötü gözüküyor. Bilgin olsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.