5000TL sistem önerisi

Daha fazla  
Arkadaşlar yazı uzun diye lütfen bakıp çıkmayın yardıma ihtiyacım var.

Arkadaşlar indirimde birkaç parça şey buldum acaba hangileri olmalı? Toplam bütçe 5000 TL. Bu arada bunlar indirimde ya ben 27 Kasım'ı bekliyeyim mi? Şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı olarak; MSI GeForce GTX 1660 Ventus XS 6G OC GeForce GTX 1660 6GB GDDR5 192Bit - incehesap.com
XFX AMD Radeon RX 5500 XT THICC II Pro 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı (RX-55XT8DFD6) - incehesap.com
MSI Radeon RX 5500 XT MECH 8G 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Sapphire Pulse RX 5500 XT 8G AMD Radeon RX 5500 XT 8GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - 11295-01-20G - incehesap.com
Asus TUF-GTX1650S-O4G-Gaming GeForce GTX 1650 Super 4GB GDDR6 128Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - incehesap.com (alasım yok bunu pek)

İşlemci;
Intel Core i5-10400F 2.90Ghz 6 Çekirdek 12MB Önbellek Soket 1200 İşlemci - incehesap.com (bu belki olabilir belki)
Aklımda R5 3500X'de var ama belki yayın açınca sıkıntı çıkarır diye düşünüyorum 6'ya 6 olduğu için.

Anakart;
Asus Prime B450-Plus AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400(O.C.)MHz ATX Gaming(Oyuncu) Anakart - incehesap.com (bu da belki olabilir)

Monitöre ayrı 2000 TL bütçem var ona da bunu düşünüyorum AOC C27G2AE/BK 27" 1ms 165 Hz FreeSync Premium VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com

Aklımda çok monitör var ama sanki F/P olarak bu yine de sizi önerilerinizi bekliyorum.

Bunlarla ne çıkabilir öbür parçaları sizden bekliyorum hani toplanabiliyorsa artık yapın çoğu kişi diyecek bütçeni aşacak ama sanki öyle görünmüyor. Bildiğiniz başka indirimde olan falan varsa lütfen söyleyin. Çünkü pek maddi imkanımız yok ve ben PC alabilmek için aylardır çalışıyorum ve anca bunu toplayabildim. O yüzden de paramın en iyisini almak istiyorum çünkü bir daha alamayacağım anca hafif parçaları ekler veya değişirim. Yardım eden herkese çok ama çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörü 144 Hz alıp ondan arttırdığınız bütçeyle ekran kartını 1660 Super alın derim. 144 Hz ile 165 Hz arasındaki fark çok zor anlaşılır fakat Ekran kartları arasında kayda değer bir performans farkı var. Bu arada dolar hazır 1 Tl düşmüşken elinizi çabuk tutun. Aysonunu beklemeyin.

İşlemci:
Ekran kartı:
Anakart:
RAM:
(Bir tane daha almanızı öneririm.)
PSU:
SSD:
Kasa:

2x Apacer Panther EK.08G2Z.GJF 8 GB DDR4 3000 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri

Hocam ben de o PSU'yu kullanıyorum ama birkaç hafta önce bana eski ve kronik sorunlu olduğunu söylediler.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : MSI H410M-A PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (620 TL)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İşlemci : INTEL COMETLAKE CORE i3 10100F 4 3,60 GHz 6MB SOKET 1200 BOX FAN VAR(Ekran Kartı Gerektirir) | En Ucuzu Akakçe (883 TL)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ekran kartı: Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1650 Super Twin X2 OC 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri (1662 TL)
Ram : Apacer Panther Black Gold 8 GB 3000 Mhz DDR4 CL16 EK.08G2Z.GJF Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (2 x 290)
Depolama : Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri (262 TL)
Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - Ucuzbudur (375 TL)
Güç Kaynağı : Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (449 TL)

Fiyat : "4.780" TL

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

"Parçalar kalitelidir, kalitesiz parça ve bileşen önermiyorum."

"İleride para olduğunda 1 TB HDD eklenmesi tavsiye olunur."

"Hayırlı olsun. Sistemle bir sorun yaşarsanız bana ÖM atabilirsiniz."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Anakart : Gigabyte B450M S2H AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (554 TL)
İşlemci : AMD Ryzen 3 3100 Dört Çekirdek 3.60 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (979 TL)
Ekran kartı: Inno3D NVIDIA GeForce GTX 1650 Super Twin X2 OC 4 GB 128 Bit GDDR6 Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri (1662 TL)
Ram : G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (720 TL)
Depolama : Patriot Burst PBU240GS25SSDR 2.5” 240 GB SATA 3 SSD Fiyatları ve Özellikleri (262 TL)
Kasa : DarkFlash Pollux Mesh Mid Tower Kasa PSU YOK - Ucuzbudur (375 TL)
Güç Kaynağı : Zalman ZM550-GVII 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (449 TL)

Fiyat : "5.001" TL

"Siteler güvenilirdir, kalitesiz siteleri önermiyorum."

"Parçalar kalitelidir, kalitesiz parça ve bileşen önermiyorum."

"İleride para olduğunda 1 TB HDD eklenmesi tavsiye olunur."

"Hayırlı olsun. Sistemle bir sorun yaşarsanız bana ÖM atabilirsiniz."

RAM'den kısılarak şu iki ekran kartından biri konulabilir.

Ayrıca 2600 alacaksanız yerine 2600X alın aynı fiyat.

Yayın açacak 3500X olmaz, o PSU iyi değil. 3200 veya 3600 MHz RAM konsa daha iyi olurmuş.
Eline sağlık güzel bir sistem olmuş.

Son düzenleme:
bence i3 10100f kullanılmaz yani ben o işlemciyi almam

benim gösterdiğim ekran kartları ile nasıl bir sistem yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…