5000TL sistem önerisi

bence i3 10100F kullanılmaz yani ben o işlemciyi almam
Neden alınmaz? Bu bütçede alınabilecek en iyi işlemcilerden birisidir. Ryzen 5 1600 ve Ryzen 3 3100'ü geçiyor.
yok zaten ben yanına belki alırım yazdım ben 2600 yada 3600 dan yanayım onada para yetmiyor
O işlemci 1800 TL. Bütçenizi arttırma şansınız varsa alın tabii ki fakat daha ucuza Intel i5 10400F var.

Neden alınmaz? Bu bütçede alınabilecek en iyi işlemcilerden birisidir. Ryzen 5 1600 ve Ryzen 3 3100'ü geçiyor.

O işlemci 1800 TL. Bütçenizi arttırma şansınız varsa alın tabii ki fakat daha ucuza Intel i5 10400F var.
benim için ekran kartı ile anakart iyi olsun işlemcide belli değil 2600 den yanayım bütçeye göre 10400f ise overclock yapılmayan bir model ve fortnite oynuyorum yazılım uygulamaları kullanıyorum + belki yayın açarım yeter mi ona acaba?

onun yerine R5 2600 alınabilir çünkü 4/8 bir işlemci bana yetmeyeceğini düşünüyorum ve dediğim gibi ilerde parça değiştiremem belki.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içinse i3 10100F tercih edin. Yayın açacaksanız Ryzen 3 3100 alabilirsiniz.

Üstteki bir arkadaş 1660S sığdırdığı için. Ama sizin sisteminiz de güzel. Yani ben o ifadeyi kötü sistem anlamında atmadım. 😅
RAM'i bir tane alırsa bende de sığıyor zaten altta belirttim. :)

Tek kanal RAM'in yayın için yeterli olacağını düşünmediğim için öyle bir sistem koydum.

2600X alması daha iyi olur bence render ve yayın yapıyorsa. 1660S de 1650S'den çok daha performanslı ama. Bir tercih yapmanız lazım.

Ek olarak MSI Optix G241 23.8'' 144Hz 1MS(MPRT) FreeSync™ OYUNCU MONİTÖR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu monitöre bakabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun içinse i3 10100F tercih edin. Yayın açacaksanız Ryzen 3 3100 alabilirsiniz.

tamam peki ekran kartını 1660s yaparsam işlemciyi kısarsak nasıl bir şey çıkar otaya işlemci sonra değiştirilir ya benim için oyunlarda 144+ versin yeter. r3 3100 10100 den iyi bence ? ve acaba r5 2600 daha da ileriye dönük değilmi

tamam peki ekran kartını 1660s yaparsam işlemciyi kısarsak nasıl bir şey çıkar otaya işlemci sonra değiştirilir ya benim için oyunlarda 144+ versin yeter. r3 3100 10100 den iyi bence ? ve acaba r5 2600 daha da ileriye dönük değilmi
Hocam hangi oyunları oynayacaksınız?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı