5000TL'ye hangi monitör alınmalı?

Bütçe
5000tl

Strean

Decapat
Daha fazla  
Hocam 5000TL bütçem var normalde 27 inç almak istiyordum lakin 5000TL'ye kaliteli 27 inc bulamadım (bulursanız önerebilirsiniz). 24 inç olarak ise bu monitörleri buldum hangisi daha iyidir? Başka monitör alınır mı?

Gigabyte G24F-2 = 4700tl
LG 24GN65R-B = 4725tl
Asus Tuf Gaming VG249Q = 4750tl (içinde hoparlör de var diğerlerinde yok)

Benim için uzun ömürlü olması çok önemli bir şey. ASUS sanırım aralarında en eskisi ama hoparlörü mevcut. LG'nin ise YouTube'da incelemesini bulamadım. Gigabyte olan superspeed IPS kullanıyormuş ama yorumlarında ölü piksel olanı çok gördüm sizce ne almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de sizin gibi hoparlöre çok önem veriyordum fakat N11 de kupon ile beraber 80-90 liraya temin edebilirsiniz Frisby veya snoopynin hoparlörlerini. Sonuçta ASUS'un hoparlörü de gündelik işler için, size dediklerim de öyle. LG paneli kendisi yapıyor alabilirsiniz. Gigabyte ise özellik bakımından en iyisi onu da tercih edebilirsiniz. Ölü piksel durumunda İtopya iade yapıyor ben 3 defa iade yaptım İtopya'ya sağ olsunlar hiç sorun çıkarmadılar

Hocam ben de sizin gibi hoparlöre çok önem veriyordum fakat N11 de kupon ile beraber 80-90 liraya temin edebilirsiniz Frisby veya snoopynin hoparlörlerini. Sonuçta ASUS'un hoparlörü de gündelik işler için, size dediklerim de öyle. LG paneli kendisi yapıyor alabilirsiniz. Gigabyte ise özellik bakımından en iyisi onu da tercih edebilirsiniz. Ölü piksel durumunda İtopya iade yapıyor ben 3 defa iade yaptım İtopya'ya sağ olsunlar hiç sorun çıkarmadılar
Yani hangisi uzun ömürlü ve kaliteli olur?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı