500€ Bilgisayar toplama

Bütçe
500€
Adam orada asgari ücretle 3 tane bu sistemden alabiliyor. Türkiye'de ise
Aynen Öyle Aha Bak Bugun euro 7.40 Olmuş
Amazon'un Almanya sitesinden:
Seçtiğinizden daha iyi gibi.
Ekran Kartı Olmadan Bakıyorsunuz Ama :D

İçindekileri siteden baktım. Güzel sistem, alınır. Etrafındaki Alman arkadaşına veyahut oturan birine sorabilirsin alışveriş yapmış mı? Güvenilir mi? Diye. Alman forumlarında araştırmalısın. Belki Vatanbilgisayar gibi bir yer bilemem.
Sistem Gayet Güzel Sitede Güvenilir Ama Bütçeyi Aşıyor 600€ Oluyor Birden Kargo Vs
Ben Göremiyorum Birde O Fiyata Vermesi İmkansız Gibi

ss281.PNG

İmkansız değil ki, 190 dolarlık bir karttan bahsediyoruz. 800 dolara RTX 2060 + 3600X bile koyulabiliyor. Yurt dışı fiyatlarına aşinayım. :)

@157134 Milliyetçi isen şanslı, değilsen şanssız. Her halükarda şanssız. Türk olmak, tabi kanımda var büyük dedelerime, Ata'm gibi kişilere bir lafım yok ama. Bu kanı, ırkı bu hale getiren utansın diyelim. Sadece ada olup, Dünya'yı yöneten ülkelere de bir şey diyemeyiz. Çalışmalıyız. Geliştirmeliyiz. Ülke olarak 15-20 yıl geriden gelmek hiç hoşnut kılmıyor beni.
15-20 yıl az olmuş, en az 100 senemiz var. ATATÜRK 57 senelik yaşamında ülkeyi 100 yıl ileri götürdü ama gel gör ki şimdikiler 100 sene geri götürdü...

@157134 Milliyetçi isen şanslı, değilsen şanssız. Her halükarda şanssız. Türk olmak, tabi kanımda var büyük dedelerime, Ata'm gibi kişilere bir lafım yok ama. Bu kanı, ırkı bu hale getiren utansın diyelim. Sadece ada olup, Dünya'yı yöneten ülkelere de bir şey diyemeyiz. Çalışmalıyız. Geliştirmeliyiz. Ülke olarak 15-20 yıl geriden gelmek hiç hoşnut kılmıyor beni.
Haklısınız. Kim ne derse desin bugün sırf ekonomi daha kötüye gitmesin diye sokağa çıkma yasağı ilan etmiyorlar. Sağlığımızla oynanıyor resmen. Türkiye'de aklı başında olan adam yok mu peki? Var hemde çoğu üniversitemizde belli potansiyeli olan kişiler var. Ama yatırımı buraya yapmadıkları için bir sonuç çıkmıyor. Parasızlık yüzünden projesini rafa kaldırmış insan tanıyorum. Defalarca projesiyle başvurup cevap bile almayan kişiler tanıyorum. Türkiye kendini değiştirmez ise 15 değil , 150 yıl geride kalacak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı