500€ Bilgisayar toplama

Bütçe
500€
Adam orada asgari ücretle 3 tane bu sistemden alabiliyor. Türkiye'de ise
Aynen Öyle Aha Bak Bugun euro 7.40 Olmuş
Ekran Kartı Olmadan Bakıyorsunuz Ama

Sistem Gayet Güzel Sitede Güvenilir Ama Bütçeyi Aşıyor 600€ Oluyor Birden Kargo Vs
Ben Göremiyorum Birde O Fiyata Vermesi İmkansız Gibi

İmkansız değil ki, 190 dolarlık bir karttan bahsediyoruz. 800 dolara RTX 2060 + 3600X bile koyulabiliyor. Yurt dışı fiyatlarına aşinayım.

15-20 yıl az olmuş, en az 100 senemiz var. ATATÜRK 57 senelik yaşamında ülkeyi 100 yıl ileri götürdü ama gel gör ki şimdikiler 100 sene geri götürdü...

Haklısınız. Kim ne derse desin bugün sırf ekonomi daha kötüye gitmesin diye sokağa çıkma yasağı ilan etmiyorlar. Sağlığımızla oynanıyor resmen. Türkiye'de aklı başında olan adam yok mu peki? Var hemde çoğu üniversitemizde belli potansiyeli olan kişiler var. Ama yatırımı buraya yapmadıkları için bir sonuç çıkmıyor. Parasızlık yüzünden projesini rafa kaldırmış insan tanıyorum. Defalarca projesiyle başvurup cevap bile almayan kişiler tanıyorum. Türkiye kendini değiştirmez ise 15 değil , 150 yıl geride kalacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…