Yeni format atmıştım win11 kurdum. bilgisayarcıya götürsem yapar mı kolay bişey mi ben yapabilirmiyim?Windowz'u da M2'ye kur. Daha hızlı çalışır. Bilgisayarın daha hızlı açılır.
Jetlisanstan key almıştım 2. kez kullanabiliyormuyum o keyi?
Yeni format atmıştım win11 kurdum. bilgisayarcıya götürsem yapar mı kolay bişey mi ben yapabilirmiyim?Windowz'u da M2'ye kur. Daha hızlı çalışır. Bilgisayarın daha hızlı açılır.
Yeni format atmıştım Windows 11 kurdum. Bilgisayarcıya götürsem yapar mı kolay bir şey mi ben yapabilir miyim?
Jetlisanstan key almıştım 2. kez kullanabiliyor muyum o keyi?
Ben yapamam muhtemelen onları. M2 ye nasıl windows kuracaksın ki?Windows kur önce M.2'ye sonra Windows'u M.2'den boot edip SSD'yi formatlarsın. İkinci kez kullanabilirsin keyi de.
USB ile kurabilirsin. İnternetten bakarak yaparsın çok zor bir şey değil. Bilgisayarcı 500 lira ister şimdi bir Windows için.Ben yapamam muhtemelen onları. M2 ye nasıl windows kuracaksın ki?![]()
Tanıdık bilgisayarcı. arkadaşım 128GB usb hediye almıştı ona nerden kuracağım?USB ile kurabilirsin. İnternetten bakarak yaparsın çok zor bir şey değil. Bilgisayarcı 500 lira ister şimdi bir Windows için.
Windows'un sitesine gir Windows 11 yada windows 10 iso dosyasını indir. Sonra rufus ile belleğe yazdır.Tanıdık bilgisayarcı. arkadaşım 128GB usb hediye almıştı ona nerden kuracağım?
Sonra ne olacak?Windows'un sitesine gir Windows 11 yada windows 10 iso dosyasını indir. Sonra rufus ile belleğe yazdır.
YTde videosu vardır dimi?Sonra ne olacak?
980, G3 gibi SSD'ler dandiktir. Exceria tercih edin.Bu var birde alınabilecek.![]()
Samsung 980 MZ-V8V500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 980 MZ-V8V500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 980 MZ-V8V500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 1.597,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.