500GB M.2 SSD önerisi

Hocam anakartım sanırım desteklemiyor emin olamadım. Anakartım PCI-e 3. Bunda ise gen 4 yazıyor, uyumlu olur mu? Ben de çok bilgili sayılmam belki yanlışım vardır.

O fark etmez anakartın Gen 3 olursa Gen 3 olarak çalışır, geriye uyumlu yani. Ha yarın öbürgün Gen4'lü anakart alırsan o zaman Gen 4 olarak çalışır.

Tekrardan teşekkür ederim birden fazla ürüne baktım gördüğüm kadarıyla 2000 lira altındaki M.2'lerde en iyisi Kioxia. O nedenle bu modele karar kıldım. Almayı düşünenler varsa İtopya'da 999 lira kapan kapsın, kampanya varmış.
Hayırlı olsun. Ben de ilk başta bunu alacaktım da sonra XPG S40G görünce onda karar kıldım. Hem RGB kullanıyorum hem de 3500/2400 hız görünce verdim siparişi.

Bu listeye göre B vermişler hazırlayanlar. Bende normal Exceria NVME versiyonu var gayet iyi M2 SSD. Ama dosya kopyala yapıştır yani transfer yaparken büyük dosyaları, aşırı ısınıyor haberiniz olsun. Hepsiburada`dan bunu sipariş edip takın öyle bilgisayarınıza yerleştirin. Sıkıntı olmaz deyip satın almamazlık yapmayın çünkü 70-80 derecelere kadar çıkıyor Kioxia M2 SSD`ler ve bu dereceler ömrünü kısaltıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı