- Anakart
- gigabyte a320mh
Şu anda 1TB HDD ve 120GB SSD kullanıyorum. HDD içi 770GB ile dolu. Fakat hızını sevmiyorum. Satıp üstüne ekleyebilirsem M.2 500GB SSD almak istiyorum. Hangisi daha mantıklı? HDD olarak Seagate Barracuda 1TB kullanıyorum.
Şu anda 1TB HDD ve 120GB SSD kullanıyorum. HDD içi 770GB ile dolu. Fakat hızını sevmiyorum. Satıp üstüne ekleyebilirsem M.2 500GB SSD almak istiyorum. Hangisi daha mantıklı? HDD olarak Seagate Barracuda 1TB kullanıyorum.
M.2 SSD önerimdir bilgisayarında SSD varmış fakat indirme yaparken bir şey kurarken yer yer yüksek grafikli oyun oynarken okuma yazma yaptığı için daha iyi olur.
Evet kronik sorunlu ama %80 sağlığı varsa daha gider tabi okuma yazma da yavaşlamıştır bence m2 ssd al yoksa pişman olursun.Kullandığım SSD sağlığı 80. gitti gidecek. SanDisk SSD Plus sanırım sıkıntılı bir modelmiş.
SSD her zaman daha mantıklı ancak 500 GB size yetecek mi? 120'yi satıp onun yerine 500 eklemek daha iyi olur gibi duruyor.
500 GB yeterli gelecekse M.2 SSD alın. Eğer sadece oyun depolamak için alacaksanız ve oyunların açılış hızları sizin için önemli değilse 1TB 7200 RPM kaliteli bir HDD'de alınabilir.
Sana kalmış 500 + 128 gb idare et her oyunu yükleme.Önceden konu açmıştım SSD için. 100TL sat diyen olmuştu kullandığım SSD için çok para etmez.
Bende yeter mi diye korkuyorum. Kullandığım HDD 7200 RPM.
Sana kalmış 500 + 128 GB idare et her oyunu yükleme.
Sırf gözümün önünde dursun diye indirdiğim birkaç oyun var. Hiç oynamıyorum. Bir de hikayeli oyunlar var bittiğinde silsem M.2 SSD yeter gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.