500GB SATA SSD önerisi

hipopotam

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, anakartımın modeli ASUS B450M Dragon ve 2. M.2 SSD yuvası yok, bu yüzden SATA SSD tercih edeceğim. Fakat diğer SSD'imle ortalama aynı performansta olmasını istiyorum. M.2 SSD'min modeli: Adata Legend 750 500GB. Bununla benzer 500GB M.2 SATA SSD önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

SATA SSD ile M.2 SSD için aynı performansı beklemeyin. NVMe M.2 SSD'ler, SATA'ya göre çok daha hızlılar.
Hocam biraz bize de cevap verme şansı bırakın :D Her depolama birimi konusunda siz varsınız :)
Merhaba, anakartımın modeli ASUS B450M Dragon ve 2. M.2 SSD yuvası yok, bu yüzden SATA SSD tercih edeceğim. Fakat diğer SSD'imle ortalama aynı performansta olmasını istiyorum. M.2 SSD'min modeli: Adata Legend 750 500GB. Bununla benzer 500GB M.2 SATA SSD önerebilir misiniz?
M.2 ile SATA arasında performans farkı çok yüksek. O yüzden benzer bir performans beklemeyin.

M.2 SATA SSD dediğin şey PCI Express X4 yani M.2 slotuna takılır sen 2. slot yok diyorsun. Düz SATA SSD almalısın.

SATA SSD ile M.2 SSD için aynı performansı beklemeyin. NVMe M.2 SSD'ler, SATA'ya göre çok daha hızlılar.

1719262602321.png

Yukarıdaki M.2 SSD aşağıdaki M.2 SATA SSD adı üstünde M.2 SATA SSD SATA SSD'lerle aynı peformansı veriyor.
@Max Caulfield hocamın dediği SSD'yi alabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı