500GB SATA SSD önerisi

QuentyTR

Centipat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung
500GB SATA SSD alacagim başka M.2 slotum yok sizce hangisini almalıyım? Ben bunu düşünüyorum mantıklı mı 16 GB RAM var.

500GB SATA SSD alacagim başka M.2 slotum yok sizce hangisini almalıyım? Ben bunu düşünüyorum mantıklı mı 16 GB RAM var.

Şuan 500gb m2 ssd var 500gb sata ssd alırsam 1tb olur değilmi yanlış bilmiyorsam?

Şuan 500gb m2 ssd var 500gb sata ssd alırsam 1tb olur değilmi yanlış bilmiyorsam?
Alın devam edin hocam.

Şu an 500GB M.2 SSD var 500GB SATA SSD alırsam 1TB olur değil mi yanlış bilmiyorsam?

870 EVO iyidir alın geçin.

Şu an 500GB M.2 SSD var 500GB SATA SSD alırsam 1TB olur değil mi yanlış bilmiyorsam?

Hocam ben size bir öneride bulunayım ondan sonra karar size kalmış Amazon.com.tr böyle bir aparat var PCI Express girişinin altında PCI-e 3.0 diye geçer daha ufak söylediğim aparata da M.2 nizi takıyosunuz sonra PCI-e 3.00 girişine aparatı takıyorsunuz bir de bir işlem yapmanız lazım pc ni M.2'yi görmesi için çok basit bir işlem SATA SSD alsanız da aynı işlemleri yapacaksınız bilgisayarda YouTube'da videosu var zaten bakarak yaparsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı