500Mbit internet Steam'de yavaş indirme problemi

O zaman oyundan kaynaklı olabilir tek seçenek o gibi duruyor.

Sanırım oyundan kaynaklı, az önce 3-4 farklı oyunda denedim hepsinde direkt olarak 20 megabayt ve üzeri hızda başlayıp çok rahat saniyede 50-60 megabaytlara çıkıyor hızım fakat PUBG indirmeye başladığımda hemen 2 megabayta düşüyor bayağı garip başıma daha önce gelmemişti.

Diğer indirmelerde problem yoksa bir şey olmaz, herhangi bir sıkıntı yok gibi duruyor. Tüm indirmeler böyle olsa alternatif yollar denenirdi.
Haklısınız zaten bu hızlar ile 1 megabayt altı bile görmem mümkün değil doğal şartlarda bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok gibi duruyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    223,1 KB · Görüntüleme: 28
Haklısınız zaten bu hızlar ile 1 megabayt altı bile görmem mümkün değil doğal şartlarda bekleyeceğim artık yapacak bir şey yok gibi duruyor.
Bu kadar fazla düşmesi normal değil, ben 100 mbps kullanıyorum indirme başlar başlamaz anında 100 mbps oluyor ve hiç düşmüyor. Ubisoft, origin veya epic games'te oyunlarınız varsa bir de oradan indirme yapıp sonuçları karşılaştırın.

Bu kadar fazla düşmesi normal değil, ben 100 Mbps kullanıyorum indirme başlar başlamaz anında 10 Mbps oluyor ve hiç düşmüyor. Ubisoft, Origin veya Epic Games'te oyunlarınız varsa bir de oradan indirme yapıp sonuçları karşılaştırın.

Konuda da yazdığım gibi diğer platformlarda hiçbir sıkıntı yok ve Steam'de de diğer oyunlarda hiçbir sıkıntı yok sadece PUBG indirirken yaşıyorum bu problemi çok garip.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı