500mp/s Dowload 13 mb/S Upload Hızı

Elmacı

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Arkadaşlar sizinle paylaşmak istedim. Oyunda arap takımıyla maç atarken ts çağırdılar ve gittik. Bir oyuncusuna kendisinde lag oldğunu söyledim ve bana bunu gönderdi inanamadım :D Ben ise kendi testimi atığımda gülmeye başladılar. Hepsinin interneti buna yakın . Speedtest.net by Ookla - My Results
Buda benimki : Speedtest.net by Ookla - My Results :D

PointBlank_20150727_150629.jpg

Öyle şey mi olur ya? Adamlarda para var internet var. :D
Yok hocam parayla alakası yok. Eyvallah şey gibi paraları var ama İran'da 1 ay yaşamış daha doğrusu gezmiş biri olarak söylüyorum orada ki internet 512 Kb/s bunun nedeni parasızlık değil, Müslüman rejim. Hatta orada Facebook, Youtube, Twitter bile yasak hatta Whatsapp gibi uygulamalar bile. BAE hiç gitmedim pekte bilgim yok ama o kadar olacağını sanmam sonuçta bayanlara bile ehliyet vermeyen bir rejim söz konusu.

Belkide Birleşik Arap Emirliklerinde dir. Bizim 1 maşımızı oyuna yatırmışlar.
Doğrudur paraları var ama yinede sanmıyorum o kadar olacağını. Belki şu olabilir; Araplar ama Avrupa ve ya Amerika'da yaşıyorlar.

Yok hocam parayla alakası yok. Eyvallah şey gibi paraları var ama İran'da 1 ay yaşamış daha doğrusu gezmiş biri olarak söylüyorum orada ki internet 512 Kb/s bunun nedeni parasızlık değil, Müslüman rejim. Hatta orada Facebook, Youtube, Twitter bile yasak hatta Whatsapp gibi uygulamalar bile. BAE hiç gitmedim pekte bilgim yok ama o kadar olacağını sanmam sonuçta bayanlara bile ehliyet vermeyin bir rejim söz konusu.

Doğrudur paraları var ama yinede sanmıyorum o kadar olacağını. Belki şu olabilir; Araplar ama Avrupa ve ya Amerika'da yaşıyorlar.
Tam olarak nerde olduklarını bilmiyorum. Tam ingilizcede konuşamıyorlar zaten . Ama oyun Amarika'ya kapalı.

Tam olarak nerde olduklarını bilmiyorum. Tam ingilizcede konuşamıyorlar zaten . Ama oyun Amarika'ya kapalı.
Valla hocam bilmiyorum ya ama bana pek inandırıcı gelmedi. Burada bilgisizce tartışmak yerine açıp Google amcaya soralım ya. :) Ben yanına uğrayıp geleyim.

Şimdi ''dank'' etti Dubai'de BAE bağlı adamlar Dubai'de yaşıyor olabilir. Eğer öyleyse doğrudur 500+Mp/s internet.

Valla hocam bilmiyorum ya ama bana pek inandırıcı gelmedi. Burada bilgisizce tartışmak yerine açıp Google amcaya soralım ya. :) Ben yanına uğrayıp geleyim.

Şimdi ''dank'' etti Dubai'de BAE bağlı adamlar Dubai'de yaşıyor olabilir. Eğer öyleyse doğrudur 500+Mp/s internet.
Hepsi nin 500 e yakındı. Bizim takımda yaptı test en fazlamız 8mb/s çıktı.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı