500TL bütçe ile Kulaklık vs klavye

Bütçe
550 TL

Yang Mills

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Tokyo
Daha fazla  
Arkadaşlar 500/550 TL param var. Laptop klavyesi kullanıyorum muhtemelen 6 tuş Anti-Ghosting var. Çok sıkıntı çıkarıyor bana. Oynadığım oyun gereği daha fazla lazım. Ses kasma ihtiyacı olan bir oyun oynamıyorum. Gamekay MK61 (400TL) alıp 150 liraya kulaklık mı alayım yoksa CH321 alıp 250 TL klavye mi? Şu an bir kulaklığım var Trust Pulsar. Kulak pedlerini çıkarıp yenisini taktım, şu an memnunum. Siz ne yapardınız?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu şekilde kombo yapabilirsiniz.

Son düzenleme:

Şu şekilde kombo yapabilirsiniz.

Elinize sağlık ama Blue Switch klavye istemiyorum. Haliye Brown veya Red Switch klavyeler pahalı oluyor. 150 TL'ye para ekleyip CH321 alabilirim yine.

Kulaklığından memnunsan o zaman klavyeye yatırım yap. :)
Ben şey düşünüyorum. 200 TL'ye güzel bir kulaklık sonrada Deathadder v2 mini. Mouse Turbox TR-X7. 1 saat oyun oynadıktan sonra elim plastik kokuyor. Sizce iyi mi? Başka olarak CH321 ya da E900 Pro alıp uzun süre sonra V2 MİNİ almak mı?

Ben şey düşünüyorum. 200 TL'ye güzel bir kulaklık sonrada DeathAdder V2 mini. Mouse Turbox TR-X7. 1 saat oyun oynadıktan sonra elim plastik kokuyor. Sizce iyi mi? Başka olarak CH321 ya da E900 Pro alıp uzun süre sonra V2 Mini almak mı?
E900 Pro+ V2 Mini olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı