500TL bütçe klavye önerisi

evascale

Kilopat
Daha fazla  
500₺ civarında bütçem var, bir mekanik klavye arıyorum. Klavyede aradığım özellikler:

1) Red/Brown Switch olması, Blue fazla sesli geliyor.

2) compact olursa (numpad tuşları olmazsa) daha iyi olur.

3) multimedya tuşları ve ses kontrol tuşları/tekerleği olursa iyi olur.

4) aydınlatması olursa iyi olur. RGB olmak zorunda değil, ancak disko gibi her yeri ayrı yanan klavyeden ziyade tek renk aydınlatmayı tercih ederim.

Bütçe duruma göre artabilir, ancak açıkçası 2-3 senede zaten bozuyorum genelde klavyeleri, ondan aşırıya kaçmak istemiyorum klavye konusunda.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hotswap özelliği olduğu için switchleri lehimli değil. Özel cımbız gibi bir aparat çıkıyor kutusundan ya da ekstra temin edersiniz. Aliexpress gibi sitelerden alacağınız kullanım alanınıza göre switch renkleriyle de değiştirebilirsiniz. Ben brown switch INCA dışında uygun klavye bulamadığım için bu yola başvurdum sizde bu şekilde bir yol izleyebilirsiniz.

Arkadaş burada ürünle ilgili baya aydınlatıcı bir inceleme yapmış. Göz atmanızda fayda var.

Teşekkürler ancak ürün bana biraz dandik geldi açıkçası, daha önce cherry mx dışında herhangi bir switch kullanmadığım için diğer switchlere karşı biraz önyargılıyım. Şimdilik bulabildiğim en ideal ürün bu oldu ancak bu ürün malesef compact değil ve bütçeyi 100₺ aşmamı gerektiriyor. Biraz daha araştırıp bakınacağım, daha uygununu bulamazsam bunu almayı planlıyorum.

HP Omen Encoder Cherry MX Brown Switch Mekanik Klavye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…