500TL klavye önerisi

Hocam redragon ve trust o rampage ve gamepower çöpüyle kıyaslanamaz. Kaldı ki gamepower gerçekten outemu switch kullanmıyor. Switchi alıp çıkarırsanız göreceksiniz. Lubelayınca paslanan bir metale ve housing dışında metal bile olmadığını düşündüğüm kaplama leafe sahip. Yayı bile plastik hissi veriyor. Outemu değil merdiven altı switch kullanıp üzerine outemu yazıyor çakallar.
Evet dediğim gibi sırf bu yüzden mekanik hisli bir klavye aldım ve gerçekten çok memnunum. Fakat bir çok kişi Rampage, Gamepower ve James Donkey sırf mekanik diye alıyor, mekanik olsun da ne olursa olsun kafasında herkes bu düşünceyi yıkmak lazım.

Evet dediğim gibi sırf bu yüzden mekanik hisli bir klavye aldım ve gerçekten çok memnunum. Fakat bir çok kişi Rampage, Gamepower ve James Donkey sırf mekanik diye alıyor, mekanik olsun da ne olursa olsun kafasında herkes bu düşünceyi yıkmak lazım.
Sonuna kadar katılıyorum hocam. James donkey için eleştireceğim şey kağıt gibi pcb oluyor genelde. Çok kolay devreler hasar alıyor. Ancak kendileri en azından gerçek content switchleri kullanıyorlar. Bir nebze daha alınabilir. İncehesabın sunduğu değişim kampanyaları da büyük bir avantaj. Ancak yine de önerdiğimi görmezsiniz. SSDsi ile ilk 6 ayda 6 kez patladım hepsinde sıfırını yolladılar. Bunda 1 sene oldu sorunsuz. Biraz da şans işi tabii o markalar.

Evet galiba AOC olan işimi görecektir teşekkür ederim ama eğer Gigabyte K1 indirime girerse kaçırmamaya çalışacağım.
Mekanik konusuna fazla takılmamalı diye düşünüyorum. Razer Ornata Chroma kullanıcısıyım indirimden 480 liraya almıştım, önceden mekanik klavye deneyimleyen biri olarak yazılım desteği olsun ışıklandırma ve hissiyat olarak muhteşem ve bilek desteği yastık gibi, mekaniğe 700-800 liranız yoksa alınmamalı diye düşünüyorum Oeutemu Switch'ler yay sesi çıkartıyor 1-2 ay sonra.

Evet bende ortana 2 almayı düşünüyordum ama geri bilemedim siz ne diyorsunuz sesiz ise alınabilir gibi ve bilek desteği yastık gibi rahat diyenler var bir de yanlışım varsa düzeltin kısayolları var ama olmayadabilir 550TL'ye sizce alınır mı bana fazla pahalı geldi ve indirim ne zaman gelir ve nereden aldınız

Arkadaşlar haklısınız evet G213 membran klavye fiyatını haketmiyor burada sorun yok ama şu "kronik sorunlu" muhabbettini anlamadım 3 yıldır kullanıyorum tuş basmama veya sertleşme gibi bir şey hala yaşamadım konuyu açabilir misiniz?

Arkadaşlar haklısınız evet G213 membran klavye fiyatını hak etmiyor burada sorun yok ama şu "kronik sorunlu" muhabbetini anlamadım 3 yıldır kullanıyorum tuş basmama veya sertleşme gibi bir şey hala yaşamadım konuyu açabilir misiniz?
Öncelikle kronik sorunlu diyoruz ama bu klavyeyi alan herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. Belki 3 yılda böyle bir sorun yaşamadınız ama 4. yılda yaşama ihtimaliniz var. Belki de hiç yaşamazsanız. Yani biz kimseye bu sorunun garantisi vermiyoruz. Ancak, ayni fiyatlara sorun yaşama olasılığı çok daha düşük olan ürünler varken G213 önermek pek mantıklı değil.

Öncelikle kronik sorunlu diyoruz ama bu klavyeyi alan herkesin sorun yaşayacağı anlamına gelmiyor. Belki 3 yılda böyle bir sorun yaşamadınız ama 4. yılda yaşama ihtimaliniz var. Belki de hiç yaşamazsanız. Yani biz kimseye bu sorunun garantisi vermiyoruz. Ancak, ayni fiyatlara sorun yaşama olasılığı çok daha düşük olan ürünler varken G213 önermek pek mantıklı değil.

Teşekkür ederim bu arada ben G213'ü 220 TL'ye almıştım zamanında şu an 220 olsa fiyatı bence alınır :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı