500TL klavye önerisi

Yani AOC'nin 500TL'yi hak edeceğini düşünmediğim için dedim bu arada Blue Twitch olmaz sesli olduğu için.
Hak etmediğini düşündüren şey ne hocam? Tek eksiği multimedya tuşları onu da fn ile halledersiniz. Bilek desteği gayet yeterli. Yeni nesil outemu ve uzun ömürlü olacak bir klavye. Kısarsanız tasarımdan kısarsınız puanınızı. Onda da "parasını hak etmiyor" diyemezsiniz.

Hak etmediğini düşündüren şey ne hocam? Tek eksiği multimedya tuşları onu da fn ile halledersiniz. Bilek desteği gayet yeterli. Yeni nesil outemu ve uzun ömürlü olacak bir klavye. Kısarsanız tasarımdan kısarsınız puanınızı. Onda da "parasını hak etmiyor" diyemezsiniz.

Bence tasarımı da gayet güzel.
1610358546570.png

AOC GK500 almak istemiyorsanız Trust gxt 890 veya redragon K552 Kumara'ya bakabilirsiniz. Ama 500 TL'de alabileceğiniz en iyi klavyelerden birisi AOC gk500.

AOC GK500 kullanıyorum şu an. Yukarıdaki fotoğrafta bana ait :D . Gayet fiyatını hak eden bir klavye bence. Bende G213 almıştım onu iade edip GK500 aldım çok memnunum.

Kimisi minimalist çerçeve sevmiyor hocam. Şöyle redragon brahma gibi şekilli istiyor.
Edit:Eski corsair strafe alan ben
3 aydır klavye arıyorum nereye baksam TKL klavye görmekten sıkıldım, en son dedim herhalde herkes minimalist şeyler seviyor. Yalnız olmadığımı bilmek beni mutlu etti. (Bozuk g910 sahibiyim)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı