500TL klavye önerisi

ltachi

Hectopat
Maksimum 500TL klavye önerisi arıyorum. Mekanik veya membran fark etmez. Mekanik olacaksa lütfen linear veya tactile olsun. Aklımda membran olarak Razer Cynosa V2 var fakat tuşların 1 ay sonra soyulmaya başladığını duydum, klavyeyi kullanan varsa lütfen deneyimlerini anlatsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
ASUS Gaming TUF K7 optik klavye 799 TL.
Biraz daha para koyarsanız şahane bir ürün almış olursunuz müthiş indirimde.

ASUS Gaming TUF K7 optik klavye 799 TL.
Biraz daha para koyarsanız şahane bir ürün almış olursunuz müthiş indirimde.

Hocam arkadaş maksimum 500 TL demiş siz neredeyse iki kat daha pahalı ürün önermişsiniz.

Maksimum 500TL klavye önerisi arıyorum. Mekanik veya membran fark etmez. Mekanik olacaksa lütfen linear veya tactile olsun. Aklımda membran olarak Razer Cynosa V2 var fakat tuşların 1 ay sonra soyulmaya başladığını duydum, klavyeyi kullanan varsa lütfen deneyimlerini anlatsın.

Linear:

Membran:

Hocam arkadaş maksimum 500 TL demiş siz neredeyse iki kat daha pahalı ürün önermişsiniz.

Linear:

Membran:

Bu fiyata arkadaşın önerdiğini alacağına buyur 150 TL koy üstüne bunu al Cherry MX.

Bu fiyata arkadaşın önerdiğini alacağına buyur 150 TL koy üstüne bunu al Cherry MX.

Arkadaş sana 650 TL dememiş ki maksimum 500 TL demiş ve gidip bütçesini aşıyorsun lütfen bütçenin dışında ürün önermeyi bırak o zaman 2000 TL daha koysun Apex Pro alsın.

Şimdi açıkçası tam olarak neleri isteyip istemediğini bilmiyorum.

Blue Switch;

Membrane;

Red Switch;

Optik Switch;

Bu bir tık daha sesli görüntü önemli değilse tercih edilebilir.

Cougar CGR-WXNMB-VAN VANTAR Gaming Klavye Fiyatı ve Özellikleri bu var ki eğer resimdeki ürün ise mükemmel bir fiyat ama bir diğer ihtimali ise Cougar VANTAR CGR-WXNMB-VAN Q İngilizce Kablolu Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com bu arkadaş ile aynı olması.

Kailh'miş neredeyse aynı kalite ne fark eder? Aklımda öyle kalmış. Sende 2 gün içerisinde 200 tane klavye araştır sana da olur.

Merak etme yaşanmıyor bunlar, ben günde farklı kişilere 300 adetten fazla klavye inceleyip önerdiğimi bilirim.

Aynı kalite olması demek aynı olduğu anlamına gelmez çok fark eder.

Kailh white clicky yapıya sahip iken Cherry MX white bir diğer ismi ile MX clear tactile bir yapıya sahip.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı