500TL Razer DeathAdder vs Corsair Ironclaw

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Sizce hangisi alınır 500TL bütçem var.

v2 kullanıyorum gayet memnunum. DPI ve yenilik olarak daha iyi. İkisi de alınabilir. Ben şahsen v2 öneririm.

Bence Deathadder v2. Hem optik switchleri var hem Focus+ sensör hem yazılımı falan. Çok güzel yani. Kendim kullanıyorum. Yazılımında bir çok şey var.

Hocam elinize hangisi daha iyi oturuyorsa onu alın. Razer olanın sensörü bir tık daha iyi ama fark etmezsiniz bile o ayrı. Switch olarak da Razer olan daha uzun ömürlü ama mekanik değil. Siz mekaniğe alışkınsanız o zaman Corsair size daha iyi hissettirebilir.

Hocam elinize hangisi daha iyi oturuyorsa onu alın. Razer olanın sensörü bir tık daha iyi ama fark etmezsiniz bile o ayrı. Switch olarak da Razer olan daha uzun ömürlü ama mekanik değil. Siz mekaniğe alışkınsanız o zaman Corsair size daha iyi hissettirebilir.

Bu arada DeathAdder'a o kadar para vereceğinize Viper alın farkını hissetmezsiniz boşa para vermeye gerek yok. Artan parayla en aznında kaliteli bir Switch'i olan bir mekanik klavye alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı