500TL termal macun önerisi

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
İşlemcimi değiştireceğim ama stok termal ile kullanmak istemiyorum. 500₺ bütçe ile F/P termal macun önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciyi belirtmemişsiniz, 500 TL macuna vermek yerine 560 TL soğutucuya verin, soğutucu iyi olmadığı sürece ne macun sürerseniz sürün kurtarmaz.

Ryzen 7 5700x3d ve cod BO6 oynamak için alıcam.

İşlemciyi belirtmemişsiniz, 500 TL macuna vermek yerine 560 TL soğutucuya verin, soğutucu iyi olmadığı sürece ne macun sürerseniz sürün kurtarmaz.

Amd nin stok soğutucusu ile r5 5600x kullandım 2 sene boyunca bi sorun çıkmadığı için tekrar stok soğutucu kullanmak istemiştim.

İşlemcimi değiştireceğim ama stok termal ile kullanmak istemiyorum. 500₺ bütçe ile F/P termal macun önerir misiniz?
Ryzen 7 5700x3d aldım. Cod BO6 oynıcam yüksek ayarlarda.

Onu stok soğutucu ile kullanamazsınız zaten.

Attığım soğutucu idare eder ama biraz bütçe arttırıp daha iyi bir şey almanızı tavsiye ederim, burst Assassin gibi.
Asus tuf 360mm sıvı soğutucu alıcam kendi kasam ve ekipmanlarımla set olması için. Ama şuan masraf arttı 1-2 ay idare etmemde sakınca olurmu stok soğutucuda.

Isınır frekans kısar o olur, ama 500 TL macuna vermek yerine Dark X123 alın o idare eder.

Ayrıca 5600X'i tam potansiyelinde kullanmamışsınızdır, yoksa ona da stok soğutucu yetmiyor.
Kule tipi soğutucu farklarına bakmıştım aslında ama 1-2 ay idare etmeyecek kadar kötüyse kullanmak isterim açıkcası.

Stok soğutucu ile denemek lazım, ben fazla ısınacağını düşünüyorum, macun veya soğutucu almak size kalmış.
Macun almam gerekiyor ancak 2 ay idare edecek yani fark uyandırcak bir kule tipide olabilir aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…