500TL termal macun önerisi

Alacağınız her soğutucudan macun çıkar, veya sürülü gelir, 500 tl macuna vermek yerine x123 alıp kullanırsınız, ama şu parçaları anakarta geri takmanız lazım, elinizde varmı kontrol edin yoksa montajlayamazsınız.

Eki Görüntüle 2338851
Evet mevcut. Demek istediğinizi şimdi anladım. Tamamdır dediğiniz gibi yapcam tek termal yerine hem kule tipi soğutucuda almam iyi olacaktır. Peki önerebileceğiniz 750₺ bütçe ile varmıdır hem kendi gönderdiği termal yeterli olcak hemde stok fandan baya farklı şekilde soğutma sağlayabilecek şekilde?

700 aralığında yine X123 performansı alırsınız, 1000 üzerine çıkarsanız iyi modeller var.

Kasa soğutucu desteğinede bakmak lazım.

700 aralığında yine X123 performansı alırsınız, 1000 üzerine çıkarsanız iyi modeller var.

Kasa soğutucu desteğinede bakmak lazım.
Kasam asus tuf gt501.

Kutu içinden çıkan termal mcaunlar iyi olmayabiliyor. Sonrasında terkrar termal macuna bakabilirsiniz.

Kutu içinden çıkan termal mcaunlar iyi olmayabiliyor. Sonrasında terkrar termal macuna bakabilirsiniz.
1 ay hatta max 2 ay idare etsin sıvı soğutucuya geçicem 360mm o yüzden fazla bütçe harcamak istemiyorum.

Alacağınız her soğutucudan macun çıkar, veya sürülü gelir, 500 tl macuna vermek yerine x123 alıp kullanırsınız, ama şu parçaları anakarta geri takmanız lazım, elinizde varmı kontrol edin yoksa montajlayamazsınız.

Eki Görüntüle 2338851
Evet mevcut
Isınır frekans kısar o olur, ama 500 TL macuna vermek yerine Dark X123 alın o idare eder.

Ayrıca 5600X'i tam potansiyelinde kullanmamışsınızdır, yoksa ona da stok soğutucu yetmiyor.
Coldfrost 603 diye bir alternatif buldum işlemcinin alt kısmında önerilenlerde. 6 bakır boru vardı temas eden ve 3 fan var. Sizce daha iyi olma ihtimali varmı markayı hiç bilmiyorum görselden yola çıkarak fikir edindim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı