Merhabalar herkese iyi akşamlar,
En az 500W ve 80+ sertfikalı güç kaynağı önerilerinizi bekliyorum. Para sınırı yok, güç kaynağım kaliteli olsun tek istediğim o.
High Power Eco 500W 85+ Bronze 38A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 500W 85+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 500W 85+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce GTX 1070Ti gibi yeni nesil ekran kartları ve Intel/AMD...
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
urun.n11.com
550 Watt fakat ileride RAM frekansını arttırırsanız veya işlemci ekran kartı overclock yaparsanız sıkıntı çıkarmaz ve Corsair PSU'larda çok kaliteli japon kapasitör var.
High Power Performance GD 600W 80+ Gold 50A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 600W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 600W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Be Quiet BN238 SFX-L POWER 500 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Ama bence bütçe sınırsız iken daha yüksek güç sağlayan bir ürün alınmalı.
Sistem yükseltirsem PSU'yu da mutlaka yenilerim. Şimdilik işimi fazlasıyla görecek kaliteli bir PSU arıyorum. Bulunduğum semtte daha geçen 3 defa elektrik gidip geldi. Topraklama olsa da güvenemiyorum.
Sistem yükseltirsem PSU'yu da mutlaka yenilerim. Şimdilik işimi fazlasıyla görecek kaliteli bir PSU arıyorum. Bulunduğum semtte daha geçen 3 defa elektrik gidip geldi. Topraklama olsa da güvenemiyorum.
Yukarıda atılan 600W modeli önerebilirim, para sıkıntısı yokken mantıklı olabilir.
500W'da kararlıysanız önerdiğim High Power işinizi görür. Ben de kullanıcısıyım, oturduğum mahallede zırt pırt elektrik kesiliyor. Birkaç gün önce dalgalanma sorunu da vardı elektrikte, bilgisayarda ve PSU'da bir sorun yok.
En ucuz Asus ROG-STRIX-550G 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG-STRIX-550G 550W Power Supply özelliklerini incele, 2.283,77 TL'den başlayan fırsatları yakala!