1 144600 Kilopat Katılım 9 Aralık 2016 Mesajlar 263 11 Nisan 2017 #31 Ekran kartı tavsiyesinde de XFX kullanırsanız çok güzel bir ikili olur bu PSU ile. Ama ben olsam Aerocool seçerdim.
Ekran kartı tavsiyesinde de XFX kullanırsanız çok güzel bir ikili olur bu PSU ile. Ama ben olsam Aerocool seçerdim.
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.132 Makaleler 7 Çözümler 23 11 Nisan 2017 #32 XFX PSU'lariyla ilgili birkac yazi okumustum. Kaliteli deniliyordu ama oyle ahim sahim bilmiyorum. High Power markasina bir turlu isinamadim nedense . Seasonic gibi markalarla karsilastirilamaz ama dedigim gibi bir turlu isinamadim .
XFX PSU'lariyla ilgili birkac yazi okumustum. Kaliteli deniliyordu ama oyle ahim sahim bilmiyorum. High Power markasina bir turlu isinamadim nedense . Seasonic gibi markalarla karsilastirilamaz ama dedigim gibi bir turlu isinamadim .
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2017 #33 Aerocool güzel bir marka. Çoğu sistem önerimde onu tavsiye ederim.