500W Aerocool güç kaynağı fan sesi yapıyor

Yigitcannm

Hectopat
Arkadaşlar selam. Bende Aerocool 500W güç kaynağı var masaüstündeyken hiçbir ses yok ama oyuna girdiğim zaman GTA veya ekran kartı isteyen oyunlara fan sesim artıyor. Bunun nedenini 1 aydır çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Fanı mı değiştirmem lazım? Ne yapmam lazım? Kasam kapalı ofis kasası yan kapağı açık halde bile aynı sorunu yaşıyorum.

Pylon iyidir fiyatı sana uyuyosa alabilirsin eskiden sürekli öneriyoduk.

en kötü fanını değiştirsem

Garanti dışı bırakırsın içini açınca. Normalde açmaman lazım.

Pylon iyidir fiyatı sana uyuyorsa alabilirsin eskiden sürekli öneriyorduk.

Anladım son kez sormak istiyorum garantiye gönderdim şimdi bunu ben 2.kez gidiyor 20 gün beklimmi yoksa yenisini alim geçeyim mi yani düzelir mi yani.

Ekran kartına u. V, PSU arkasına küçük fan bağlanabilir bunlar dışında çözüm yok PSU giriş seviyesi.

Egzoz fanımı doğru mu anladım.

Anladım son kez sormak istiyorum garantiye gönderdim şimdi bunu ben 2.kez gidiyor 20 gün beklimmi yoksa yenisini alim geçeyim mi yani düzelir mi yani.

Egzoz fanımı doğru mu anladım.

O arkaya fan takmak hiçbir işe yaramaz hatta sesi daha da arttırabilir ikinci bi fan eklendiği için. Serviste bi şey yapmazlar demiştim daha önceki mesajlarda, onlara alet cillop gibi zaten sese de olur o kadar der geçerler. Pylon al bunu da sat zaten maaşlara zam geldikçe aletlerle de geliyo birkaç ay sonra belki yeni aldığının parasını çıkarırsın satarak.

Tamamdır sağ olun bu PSU böyle sorun yaptıya yeni alacaklarımda aynı sesi yapacakmış gibi geliyor inşallah iyidir.

Güç kaynağının wattı arttıkça ses de azalır arabalardaki motor hacmi arttıkça ses azalması gibi. Şey gibi düşün kız kardeşin 2 kg dumbell ile tısılar durur ama sen tık demezsin.

O arkaya fan takmak hiçbir işe yaramaz hatta sesi daha da arttırabilir ikinci bir fan eklendiği için. Serviste bir şey yapmazlar demiştim daha önceki mesajlarda, onlara alet cillop gibi zaten sese de olur o kadar der geçerler. Pylon al bunu da sat zaten maaşlara zam geldikçe aletlerle de geliyor birkaç ay sonra belki yeni aldığının parasını çıkarırsın satarak.

Güç kaynağının wattı arttıkça ses de azalır arabalardaki motor hacmi arttıkça ses azalması gibi. Şey gibi düşün kız kardeşin 2 kg dumbell ile tısılar durur ama sen tık demezsin.

550W bu sisteme yeterli midir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı