500W kanalından 456W güç veren PSU iyi mi?

Makaleler
4
Yer
İzmit
Açıkçası sizleri dinlemedim ve aldığım PSU'yu iade etmedim daha doğrusu bu günlerde uğraşmak istemedim. Bugün geldi. 80+ sertifikalı,Flat kablo, yeterince ağır, 140 mm fan gibi özellikleri var. 2 CPU, 2 PCI Express, 24 pin güç bağlantısı ve 2 tane (sanırım) USB çoklayıcı ile geldi böyle 3 tane girişi var. Güç değerlerine baktığımda ise şöyle bence iyi sizce?

1592391189487..jpg

12V kanalından 38A 456W veriyor sanırsam. İleri de RX 570 taksam bile besler diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam besler beslemesine ama bir elektrik gidip geldiğinde veya prizden anlık yüksek, alçak voltaj geldiğinde sistem GG olur. Korumlarının düzgün olduğunu sanmıyorum. Kaliteli bir marka almanızı öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası sizleri dinlemedim ve aldığım PSU'yu iade etmedim daha doğrusu bu günlerde uğraşmak istemedim. Bugün geldi. 80+ sertifikalı,Flat kablo, yeterince ağır, 140 mm fan gibi özellikleri var. 2 CPU, 2 PCI Express, 24 pin güç bağlantısı ve 2 tane (sanırım) USB çoklayıcı ile geldi böyle 3 tane girişi var. Güç değerlerine baktığımda ise şöyle bence iyi sizce?

Eki Görüntüle 593984

12V kanalından 38A 456W veriyor sanırsam. İleri de RX 570 taksam bile besler diye düşünüyorum.
PSU aslında bilgisayardaki en belirleyici parçadır. Elektrik akımını ne kadar stabil iletiyor, bunlar çok önemli şeylerdir. Örneğin ben FPS drop yaşıyordum GTA V'te. Yazılımsal dedim format felan her şeyi yaptım. En son PSU geçti elime geçici bir süreliğine. Aerocool markaydı. Takınca drop falan bir şey kalmadı. Şuan aynısından aldım onu kullanıyorum. Ve bu arada kalitesiz PSU sadece bir elektrik kesintisinde bütün sistemini çöp edebilir. Bir kere al iyisini al.

Haklısınız ama şöyleki, bizzat üretici markaya sordum akım koruması olduğundan elektrik kesintilerinde veya yüksek voltaj alçak voltaj geldiğinde kendini ve sistemi korumaya aldığını söyledi.
Ayrıca belirtmeyi unuttum prizim akım korumalı bu da bir artı diye düşünüyorum.
@Yosef @Mithat Berhan @passat @Jang Geum'un Danji Yemeği

Haklısınız ama şöyleki, bizzat üretici markaya sordum akım koruması olduğundan elektrik kesintilerinde veya yüksek voltaj alçak voltaj geldiğinde kendini ve sistemi korumaya aldığını söyledi.
Ayrıca belirtmeyi unuttum prizim akım korumalı bu da bir artı diye düşünüyorum.
@Yosef @Mithat Berhan @passat @Jang Geum'un Danji Yemeği
Tabiki de bir artı dostum. Lakin kötü PSU'nun performansı etkileyeceğini de sakın unutma. Bunu şimdi anlamasan da ileride anlarsın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı