500W PSU Gametech Zeus kasaya yeter mi?

Bravev

Centipat
Makaleler
1
Merhaba size sorun şu ürünü alacağım ve 6 RGB fan olduğu için alıyorum, kalitesiz diyen arkadaşlar çok ama bence kasa zaten sabit bir yerde ve çok sorun olmaz diye bu ürünü seçtim.
Bendeki PSU 500 Watt bu kasaya yeterli mi?
RGB fanların tükettiği Watt değerine yani GAMETECH Zeus 6x12cm Rgb Fanlı Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası | Trendyol

Sistem özellikleri.
B450 S2H.

Vega 8.

16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba size sorun şu ürünü alacağım ve 6 RGB fan olduğu için alıyorum, kalitesiz diyen arkadaşlar çok ama bence kasa zaten sabit bir yerde ve çok sorun olmaz diye bu ürünü seçtim.
Bendeki PSU 500 Watt bu kasaya yeterli mi?
RGB fanların tükettiği Watt değerine yani GAMETECH Zeus 6x12cm Rgb Fanlı Pro Gaming Oyuncu Bilgisayar Kasası | Trendyol

Sistem özellikleri.
B450 S2H.

Vega 8.

16 GB RAM.
500W yeterli olur ama alacağınız modele göre değişir. Kasanın hava akışı ortalama gibi duruyor.

RGB fanlar genel olarak 2-5 Watt arası çeker yazılmış. Çok problem olacağını düşünmüyorum. Daha iyi bir kasa seçilebilir bence estetiği ve hava akışı güzel olan ama tabi tercihe kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı