Taner900
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar bende Everest EPS 500a marka 500W PSU var. Ama sisteme azıcık yüklendiğim zaman PC kendini kapatıyor.
Fakat sorun şu ki ben güç kaynağı konusunda biraz bilgisizim.
Everest 500A'nın pin sayısı ile eş değer bir güç kaynağı önerebilir misiniz bana?
Everest 500a güç kaynağının özelliklerinde bu yazıyor.
Bana bununla aynı pin sayısında daha kaliteli bir güç kaynağı önerebilir misiniz?
Mesela bu olur mu?
www.vatanbilgisayar.com
Ya da bu.
www.vatanbilgisayar.com
Veya bu.
www.vatanbilgisayar.com
Bunların pin sayısı Everest güç kaynağı ile aynı mı? Yani benim bilgisayarıma olur mu?
Pib sayısında sorun yaşayacağımı düşünüyoırum.
Benim PC:
Intel E8400 3,0 GHz işlemci.
Anakart: Gigabyte EP43DS3LR.
Ekran kartı Palit 1GB 256bit
Fakat sorun şu ki ben güç kaynağı konusunda biraz bilgisizim.
Everest 500A'nın pin sayısı ile eş değer bir güç kaynağı önerebilir misiniz bana?
Everest 500a güç kaynağının özelliklerinde bu yazıyor.
| Anakart Pin Sayısı 1X24 | 1x24 |
| İşlemci Pin Sayısı 2X4 | 2x4 |
| Pci E Pin Sayısı 2X6-2 | 2x6+2 |
| Molex GSayısı 2X4 | 2x4 |
| Sata Girişi Sayısı 2X4. |
Bana bununla aynı pin sayısında daha kaliteli bir güç kaynağı önerebilir misiniz?
Mesela bu olur mu?
THERMALTAKE TR2 S 550W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
THERMALTAKE TR2 S 550W 80 PLUS 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ZALMAN ZM500-TXII 500W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER ELITE V4 80PLUS 500W AKTİF PFC 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER ELITE V4 80PLUS 500W AKTİF PFC 120mm FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Bunların pin sayısı Everest güç kaynağı ile aynı mı? Yani benim bilgisayarıma olur mu?
Pib sayısında sorun yaşayacağımı düşünüyoırum.
Benim PC:
Intel E8400 3,0 GHz işlemci.
Anakart: Gigabyte EP43DS3LR.
Ekran kartı Palit 1GB 256bit
Son düzenleyen: Moderatör: