500W PSU önerisi

proflie

Megapat
Daha fazla  
Bendeki iki PSU da ses yapıyor. Sessiz çalışan ve zamanla ses sorunu çıkarmayacak PSU önerileriniz bekliyorum. Linkteki model nasıldır? Sosyalde Corsair öneriyor herkes ama bu model nasıldır bilemiyorum. Görüşlerinizi ve önerilerinizi belirtiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bendeki iki PSU da ses yapıyor. Sessiz çalışan ve zamanla ses sorunu çıkarmayacak PSU önerileriniz bekliyorum. Linkteki model nasıldır? Sosyalde Corsair öneriyor herkes ama bu model nasıldır bilemiyorum. Görüşlerinizi ve önerilerinizi belirtiniz.

Link nerede? Link paylaşmamışsınız.
Bir de sisteminiz iyi ve gelişime açıksa 500 yerine minimum 650 +80 almanızı tavsiye ederim.

Hocam olaya basit bakmanız gerekiyor. Sesin nedeni fan sürtünmesinden kaynaklı öncelikle aşağıdaki bıraktığım videodaki gibi güzel bir temizlik sonrası fanı yağla. ayrıca vidaladığın yerlere yumuşak sünger ile birlikte vidalama yap En fazla rüzgar sesi alacağına garanti ediyorum. (Bilgisayarlarınızı bakımsız kullanıyorsunuz, bunları fark edin)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link nerede? Link paylaşmamışsınız.
Bir de sisteminiz iyi ve gelişime açıksa 500 yerine minimum 650 +80 almanızı tavsiye ederim.

Pardon kopyaladığımı sanıyordum

Hocam olaya basit bakmanız gerekiyor. Sesin nedeni fan sürtünmesinden kaynaklı öncelikle aşağıdaki bıraktığım videodaki gibi güzel bir temizlik sonrası fanı yağla. Ayrıca vidaladığın yerlere yumuşak sünger ile birlikte vidalama yap En fazla rüzgar sesi alacağına garanti ediyorum. (bilgisayarlarınızı bakımsız kullanıyorsunuz, bunları fark edin)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısın hiç bakım yapmadım PSU'ya şimdiye kadar fakat bir haftadır kasayı sıfırdan söküp topladım PSU temizlik yağ işlemleri yaptım ama ses devam ediyor.

Pardon kopyaladığımı sanıyordum

Haklısın hiç bakım yapmadım PSU'ya şimdiye kadar fakat bir haftadır kasayı sıfırdan söküp topladım PSU temizlik yağ işlemleri yaptım ama ses devam ediyor.

Alınır ama bütçeniz varsa şunu öneririm. CORSAIR CV Serisi CV650 650W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı-CP-9020236-EU Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Tekrar belirtiyorum sisteminiz yükseltmeye açıksa ileride bir de PSU'yu yükselteyim diye uğraşmayın. Yükseltmeye uygun değilse güzel PSU. Alınır.

Alınır ama bütçeniz varsa şunu öneririm. CORSAIR CV Serisi CV650 650W 80 Plus Bronze Güç Kaynağı-CP-9020236-EU Uygun Fiyatları ile Tebilonda
Tekrar belirtiyorum sisteminiz yükseltmeye açıksa ileride bir de PSU'yu yükselteyim diye uğraşmayın. Yükseltmeye uygun değilse güzel PSU. Alınır.

Yok hocam yükseltme olmayacak ileride sıfırdan sistem alacağım da yeni kartların fiyatları ne durum gösterecek bakalım. Şimdilik beni idare etsin, sesli çalışmasın yeterli. Şu an MSI RTX 4060 Aero ITX modeli ve Ryzen 5500 var CPU iyi de GPU'dan hiç hoşlanmadım.

Yok hocam yükseltme olmayacak ileride sıfırdan sistem alacağım da yeni kartların fiyatları ne durum gösterecek bakalım. Şimdilik beni idare etsin, sesli çalışmasın yeterli. Şu an MSI RTX 4060 Aero ITX modeli ve Ryzen 5500 var CPU iyi de GPU'dan hiç hoşlanmadım.
Anladım , fiyatına göre f/p sayılır . Alınır .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı