Mustafa Acar Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 58 21 Nisan 2020 #1 Şu an elimde olan PSU'da CPU için 4 pin var ama alacagım yeni kasada 8 pin var mağazalara bakarken hiç 8 pin veya 4 pin yazan görmedim, 500W önerebileceginiz PSU var mı uygun olsun şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Nisan 2020
Şu an elimde olan PSU'da CPU için 4 pin var ama alacagım yeni kasada 8 pin var mağazalara bakarken hiç 8 pin veya 4 pin yazan görmedim, 500W önerebileceginiz PSU var mı uygun olsun şimdiden teşekkürler.
enes.wtp Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 8.023 Çözümler 109 21 Nisan 2020 #2 Kullanacağınız sistemi yazar mısınız? Ne kadar uygun olmalı? Özür dilerim, belki benim hatamdır ama yazdığınızdan tam olarak bir bilgi çıkaramadım.
Kullanacağınız sistemi yazar mısınız? Ne kadar uygun olmalı? Özür dilerim, belki benim hatamdır ama yazdığınızdan tam olarak bir bilgi çıkaramadım.
Mustafa Acar Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 58 21 Nisan 2020 #3 enes.wtp dedi: Kullanacağınız sistemi yazar mısınız? Ne kadar uygun olmalı? Özür dilerim, belki benim hatamdır ama yazdığınızdan tam olarak bir bilgi çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Kasa yazmışım anakart alıcagım CPU bölmesi 8 pinli PSU lazım W önemli değil
enes.wtp dedi: Kullanacağınız sistemi yazar mısınız? Ne kadar uygun olmalı? Özür dilerim, belki benim hatamdır ama yazdığınızdan tam olarak bir bilgi çıkaramadım. Genişletmek için tıkla... Kasa yazmışım anakart alıcagım CPU bölmesi 8 pinli PSU lazım W önemli değil