500W thermalte PSU sisteme yeter mi?

Tunç Sadık

Hectopat
Daha fazla  
Selam bir tanıdığımdan resimde görebileceğiniz güç kaynağını aldım. Toplayacağım sistem 450W civarında güç tüketiyor o yüzden 500W bir PSU yeterlidir diye düşündüm ve bunu satın aldım. Resimde görebileceğiniz gibi Max output Power'a 300W diyor çok anlamadığımdan sorayım dedim bu güç kaynağı benim 450W çeken sistemime yeterli olur mu?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-03-31 saat 15.49.56.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-03-31 saat 15.49.56.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 130W veriyor o PSU 5V kanalından.
En fazla 300W veriyor o PSU 12V kanalından.

Bu güç kaynağının 600 olan versiyonunun siyah renklisinden arkadaşım muzdaripti. Ne bir bilgi var hakkında ne bir şey. Sanki alakasız bir yerde üretilmiş bir PSU'ya TT etiketi yapıştırmışlar gibi. Belirttiğiniz değerlerden dolayı yeterli olmaz.

Bence siz kullanacağınız parçaları yazın. Umarım ki yanılıyorsunuzdur güç tüketimleri konusunda.

gtx 770 kullanıyorum ekran kartı olarak. PSU hesaplamak için kullandığım sitede 450w çıkıyor yani yeterli olmaz mı diyorsunuz.

arkadaşımdan rx550 alıp deneyeceğim ama rx550 ve gtx770 arasında çok fazla W farkı var. gtx770 ile deneyememe sebebim fanı bozuk olduğu için şu an elimde değil.

Bu güç kaynağının 600 olan versiyonunun siyah renklisinden arkadaşım muzdaripti. Ne bir bilgi var hakkında ne bir şey. Sanki alakasız bir yerde üretilmiş bir PSU'ya TT etiketi yapıştırmışlar gibi. Belirttiğiniz değerlerden dolayı yeterli olmaz.

Bence siz kullanacağınız parçaları yazın. Umarım ki yanılıyorsunuzdur güç tüketimleri konusunda.
gtx770
i5-2500k
ASUS asus p8z68-v l lx DDR3 ANAKART
2X 4GB DDR3 RAM

Tamamdır hocam iade ettim. Tavsiye edebileceğin bir PSU var mı? Fazla bilinmedik bir markadan korkmama gerek var mı yoksa uzak mı durayım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı