5060 Ti ile 4060 Ti neden aynı fiyatta?

Hala neyi tartışıyorsunuz işlemciniz zaten 7500F o işlemciye alınacak ekran kartı ya 9060XT 16 GB'ya D'da 5060 Ti 16 GB NVIDIA alacaksanız 2K daha koymak sizi öldürmez 2kya daha iyisini almak varken neden 8 GB'a yöneliyorsunuz ben anlamıyorum ki olay burada senin AAA oyunları oynayıp oynamayacağın değil ki bundan 4-5 sene sonra çıkacak Online oyunlar zaten 8 GB VRAM'den fazlasını kullanacaklar şimdiden 16 al rahatına bak.
işlemcim 7500F değil ki 7800x3D hem zaten 5060 Ti 16 gb alacağım

Son düzenleme:
Sakin hocam almıyorum 😂 16 alacağım 5060 Ti 16 GB.

Evet 7500F di onunki onun derdi başka ama AMD'den yana problem yaşıyor.

O sanırım Fortnite da API modunu DirectX11'e alınca sorun yaşamış bende Intel ekran kartı var bende aynı sorunu yaşaıyorum o sorunun sebebi ekran kartlarının DirectX11'e iyi optimize edilmemiş olması. NVIDIA o konuda gerçekten iyi NVIDIA alırsa sorunu çözülecektir diye düşünüyorum. Başka offline hikayeli bir oyunda yaşasa DXVK kurmasını önerebilirdim ama Online olduğu için ban yiyebilir. Bence Fortnite'ı performans moduna alarak oynasın o zaman sorun yaşamaz.

O sanırım Fortnite da API modunu DirectX11'e alınca sorun yaşamış bende Intel ekran kartı var bende aynı sorunu yaşaıyorum o sorunun sebebi ekran kartlarının DirectX11'e iyi optimize edilmemiş olması. NVIDIA o konuda gerçekten iyi NVIDIA alırsa sorunu çözülecektir diye düşünüyorum. Başka offline hikayeli bir oyunda yaşasa DXVK kurmasını önerebilirdim ama Online olduğu için ban yiyebilir. Bence Fortnite'ı performans moduna alarak oynasın o zaman sorun yaşamaz.

Performance moduna alınca da yine o sorun yaşanıyor bende de aynı sorun var çünkü performance modu da yine DX11 zaten. daha düşük grafiklere çekiyor kendini.

Bu sebepten uzun zamandır DX12 oynuyordum oyunu artık NVIDIA geçince perf mode oynayacağım

AMD'den kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum diğer DX11 oyunlarda sorun yaşamadım Fortnite ile AMD optimizesi kötü demek ki

2025'te 8 GB kart alınmaz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle alınmaz. Ben RTX 5080 aldım 1080p monitör de kullanıyorum. Her şeyi fulleyince 13GB VRAM kullanımı görüyorum. Şimdi gelip de yok o kart 2K kartı demesin.

Performance moduna alınca da yine o sorun yaşanıyor bende de aynı sorun var çünkü performance modu da yine DX11 zaten. Daha düşük grafiklere çekiyor kendini.

Bu sebepten uzun zamandır DX12 oynuyordum oyunu artık NVIDIA geçince perf mode oynayacağım.

AMD'den kaynaklı bir sorun olduğunu sanmıyorum diğer DX11 oyunlarda sorun yaşamadım Fortnite ile AMD optimizesi kötü demek ki.

Olabilir bende Intel ekran kartı var DirectX11 de sizinle aynı sorunu yaşıyorum ama performans moduna çekince ilk başlarda drop giriyor sonra düzeliyor o yüzden demiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı