5060 Ti ile 4060 Ti neden aynı fiyatta?

Evet fiyatı için iyi bir model 3 fanlı diye söylemiyorum direkt fena değil yani.

Bilmiyorum fivem denedinmi hiç bende oynanmaz derecede.

Eski bir Fortnite oyuncusu olarak geri geçmeyi düşünüyorum eğer oynamaya başlarsam yazarım durumu hocam DX11 ile.

Mesela ben de o sorunu yaşıyorum hocam demek ki AMD tarafında bir sorun var o konuda
Yani dediğim gibi dx11 de shadercache on belleğini kaybetmiyor oyunu 6000 serisi olsa çözümü var ama 7000 lerde yok.

Yani dediğim gibi DX11 de shadercache on belleğini kaybetmiyor oyunu 6000 serisi olsa çözümü var ama 7000'lerde yok.

Hocam onun çözümü yok ya muhtemelen. DX12 alsanız da FPS kaybı oluyor aynı şeyleri ben de yaşadım yalnız değilsiniz

Eski bir Fortnite oyuncusu olarak geri geçmeyi düşünüyorum eğer oynamaya başlarsam yazarım durumu hocam DX11 ile.
Zaten bende ksrti garantiye aticam yaparlarsa devam yapmazlarsa iade alıp yeni bir 5060 her iki türlüdür benim yararıma

Hocam onun çözümü yok ya muhtemelen. DX12 alsanız da FPS kaybı oluyor aynı şeyleri ben de yaşadım yalnız değilsiniz
Evet sizde ne var ? Amd galiba AAA oyunların oynanması için alinir

Zaten bende ksrti garantiye aticam yaparlarsa devam yapmazlarsa iade alıp yeni bir 5060 her iki türlüdür benim yararıma

Düz 5060’dan daha güçlü RX 7700XT ayrıca 5060 8 GB olduğu için önermem yani anladım yaşadığınızı ancak direkt bir performans düşüşüne değmez.
5060 Ti alabiliyorsanız daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…