5060 Ti ile 4060 Ti neden aynı fiyatta?

Palit'in yeşil ışığı mı var yoksa o görüntü mü tam anlamadım Galax'ta da sanki beyaz bir ışık var ama Galax daha hoş duruyor

Hocam ben alışmışım küçüklüğümden beri hikayeli oyuna girsem bile maksimum orta grafige alıp oynarım öyle 2K falan Ultra ayar hayatta oynayamam😂 zaten monitörüm de desteklemez ASUS'un 280Hz i var
Bu kadar çıkıyorsanız 16gb alın bence 21.5k ya var zaten palit falan.

Palit'in yeşil ışığı mı var yoksa o görüntü mü tam anlamadım Galax'ta da sanki beyaz bir ışık var ama Galax daha hoş duruyor

Beyaz ışık yok ama fanları beyaz diye biliyorum hocam ben.

Palit’in ince çizgi ışığı var.

Bu kadar çıkıyorsanız 16 GB alın bence 21.5k ya var zaten Palit falan.

21.700 TL'ye var hocam evet düşüneceğim.

Beyaz ışık yok ama fanları beyaz diye biliyorum hocam ben.

Palit'in ince çizgi ışığı var.

Aslında 3000 serisinin kartlarının görünümü bir farklı RGB desen falan çok hoş duruyorlar😀

Fps oyunlarinda amd almayın. 7700xt de dx11 oyunlarda sttuter yiyorum mesela trk çözüm Linux gecmekmis kim geçecek linuxa ?

Fps oyunlarinda amd almayın. 7700xt de dx11 oyunlarda sttuter yiyorum mesela trk çözüm Linux gecmekmis kim geçecek linuxa ?

Ben RX 7700XT kullanıcısıyım DX11 daha stabil diye Ready or Not oyununda DX11 kullanıyorum hiçbir sıkıntı da yaşamıyorum sizde olabilir sorun.

Ayrıca Squad gibi oyunlarda da DX11 kullandım hiçbir sorun yaşatmadı.

Son AMD sürümleri sıkıntılı sadece, gelecek güncellemeleri bekliyorum.
Windows 11 Pro kullanıyorum bu arada.

Ben RX 7700XT kullanıcısıyım DX11 daha stabil diye Ready or Not oyununda DX11 kullanıyorum hiçbir sıkıntı da yaşamıyorum sizde olabilir sorun.

AMD ben de kullanıyorum sadece Fortnite oyununda bir drop sorunu yaşadım DX11 kullanamadım. Bir de AMD yazılım konusunda NVIDIA'ya yaklaşamaz bence

Bu karta ne dersiniz 16 düşünmezdim normalde de aklıma girdiler satarken daha kolay olabilir diye düşündüm.

Oyunun sorunu shader cache aslında internette daha detaylı bakabilirsiniz.
Bilmiyorum mesela fortniteda dx12 alıyorum akıcı oluyor oyun dx11 alıyorum drop başlıyor bu sorunu yaşayanlarda var bende iade edip palit 5060 ya da 5060ti alacaktım.

Oyunun sorunu shader cache aslında internette daha detaylı bakabilirsiniz.
Bilmiyorum mesela Fortnite'da DX12 alıyorum akıcı oluyor oyun DX11 alıyorum drop başlıyor bu sorunu yaşayanlarda var bende iade edip Palit 5060 ya da 5060 Ti alacaktım.

Mesela ben de o sorunu yaşıyorum hocam demek ki AMD tarafında bir sorun var o konuda

Technopat Haberler

Geri
Yukarı