5060 Ti ile 4060 Ti neden aynı fiyatta?

Kanka çok mantıklı ama şu anda kendi param olmadığı için çok fazla yüklenmiyorum 4 sene yeterse calisinca o dediklerini yapacağım. Du anda ekran ksrti iade edilirse 17800tl gelecek ona en mac 1.5k 2 k koyarım

Bana bakmayın hocam @bbnoS benim bütçem var diye 5060 Ti 16 GB vs bakıyorum yoksa düşünmez 4060 ikinci elden 10 11 civarına alırdım

Dediğim gibi 4 sene gitsin sonra iyi bir sistem toplayacağım 5060ti kurtarır b3ni zaten bri tanıdığımda 4060 8gb vsr oynadığımız oyunlar ayni onda sorun yok ondan biraz daha rahatım olsa bilirdim

Çünkü 7500F seni 3 4 sene götüreceğini sanmam Fortnite CS bu oyunlar her hafta güncelleme alıyor FPS değerleri değişiyor yeni özellikler ekleniyor haliyle yetmiyor şu an bile bu işlemci yeterli değil bana göre benim gibi FPS oyunlarıyla kafayı bozduysan

Bana bakmayın hocam @bbnoS benim bütçem var diye 5060 Ti 16 GB vs bakıyorum yoksa düşünmez 4060 ikinci elden 10 11 civarına alırdım
Ya ikinci elcide değilim 5060ti 8gb alirimalirsam sifir tercih ediyorum

7500F götürür hocam rahat 3-4 sene.

Ya baktım olmuyor artık işlemciyi satar üstüne koyar yenisini alırım zaten high oynamıyorum valoda low csde medyum oynuyorum genelde

7500F götürür hocam rahat 3-4 sene.

İşte bak yine o sana göre götürür bana göre nasıl götürebilir mesela 280Hz monitörüm var FACEIT 10 levelim çevremdeki herkes 240Hz monitör minimum ateş ettiğinde 7500 F ile 240 FPS'in altına çok rahat düşüyorsun e nasıl 3 4 sene götürecek? şuan bile yetmiyor

Ya baktım olmuyor artık işlemciyi satar üstüne koyar yenisini alırım zaten high oynamıyorum Valorant'ta Low CS'de medyum oynuyorum genelde

Sen işlemciyi yükselt hocam ekran kartını sonra halletsende olur monitör kaç Hz bu arada

Genel olarak csde var o düşüş ya ben valoda 250 zor görüyordum bendede 240hz var.

Sen işlemciyi yükselt hocam ekran kartını sonra halletsende olur monitör kaç Hz bu arada
Hocam sorunum zaten amd ekran ksrti onu kesin değiştirmem lazım.

Genel olarak CS'de var o düşüş ya ben Valorant'ta 250 zor görüyordum bende de 240Hz var.

X3D önbellekte bu yok hocam ateş ederken vs stabil %1 Low değerleri de yüksek o yüzden tercih ediyor genelde profesyoneller X3D işlemcileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…