5060 Ti sistem alınır mı?

Bir de hepinize şey soracağım, sıvı soğutucu çok önemli mi? Genel olarak sistemlerde yok da benim baktıklarımda.

Link bıraktıklarım nasıl arkadaşlar? Güzel sistem olduklarını düşünüyorum.

Bir de hepinize şey soracağım sıvı soğutucu çok önemli genel olarak sistemlerde yokta benim baktıklarımda

Sıvı soğutucu veya hava soğutucu önemli. İkisinden biri alınmalıdır genel olarak.

O işlemci icin sıvı soğutmaya gerek yok.

Bir de hepinize şey soracağım sıvı soğutucu çok önemli genel olarak sistemlerde yokta benim baktıklarımda

Hocam lütfen bakın çok bilgi sahibi değilsiniz anladığım kadarı ile yapmayın sıvı soğutucu 7600 gibi bir işlemciye çok lazım değil ve bu bütçede alacağınız sıvı soğutucular asla uzun ömürlü olmayacak bizi dinleyin pişman olmayın

5070 varken 5060 Ti'ın yüzüne bakmam şahsen.

İlk başta güzel diye attığınız sistemleri almaya karar verdiyseniz BOMBA gibi bir kasa ile iyi patlamalar ve kazıklanmalar dilerim

9060 XT daha iyi değil, testlere vs bakabilirsin, 7800 XT kas gücünde daha iyi bir kart. Neredeyse bütün oyunlarda %10 daha güçlü 5060 TI ve 9060 XT'den. 9 senedir AMD kartlar kullanıyorum hiçbir zararını görmedim, rahatlıkla alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…