5060 Ti sistem alınır mı?

Bir de hepinize şey soracağım, sıvı soğutucu çok önemli mi? Genel olarak sistemlerde yok da benim baktıklarımda.

Yeni hazır kasa alacağım, bütçe 45.000TL ve hayır 1TL bile üstüne çıkamam, önermeyin. Toplama önerisi de vermeyin. Hazır kasa önerilerinizi bekliyorum.
Oyun oynayacağım kaliteli öneriler bekliyorum.
Şu anlık düşündüklerim: Phantom Silver | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Conqueror | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

5060 Ti ve üstü ekran kartlı olursa sevinirim. Uzun ömürlü tavsiyelerinizi bekliyorum.

Link bıraktıklarım nasıl arkadaşlar? Güzel sistem olduklarını düşünüyorum.

Bir de hepinize şey soracağım sıvı soğutucu çok önemli genel olarak sistemlerde yokta benim baktıklarımda

Sıvı soğutucu veya hava soğutucu önemli. İkisinden biri alınmalıdır genel olarak.

Bir de hepinize şey soracağım, sıvı soğutucu çok önemli mi? Genel olarak sistemlerde yok da benim baktıklarımda.

Link bıraktıklarım nasıl arkadaşlar? Güzel sistem olduklarını düşünüyorum.
O işlemci icin sıvı soğutmaya gerek yok.

Bir de hepinize şey soracağım sıvı soğutucu çok önemli genel olarak sistemlerde yokta benim baktıklarımda

Hocam lütfen bakın çok bilgi sahibi değilsiniz anladığım kadarı ile yapmayın sıvı soğutucu 7600 gibi bir işlemciye çok lazım değil ve bu bütçede alacağınız sıvı soğutucular asla uzun ömürlü olmayacak bizi dinleyin pişman olmayın

İlk başta güzel diye attığınız sistemleri almaya karar verdiyseniz BOMBA gibi bir kasa ile iyi patlamalar ve kazıklanmalar dilerim

46.000 maksimum olsun hadi tamam ama 46.001 ver RTX 5090'lı olsun alamam hocam ona göre.

AMD ekran kartlaro pek içime sinmiyor hocam ayrıca RX 9060XT sistemler var çok daha ucuza 9060 daha iyi değil mi?

Hocam Gainward gibi markaların ki evet var ama ben ASUS Gigabyte MSI gibi markalardan almak istiyorum.

9060 XT daha iyi değil, testlere vs bakabilirsin, 7800 XT kas gücünde daha iyi bir kart. Neredeyse bütün oyunlarda %10 daha güçlü 5060 TI ve 9060 XT'den. 9 senedir AMD kartlar kullanıyorum hiçbir zararını görmedim, rahatlıkla alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı