5060 Ti sistem alınır mı?

Çıkın şu cahil algıdan artık. MSI ASUS Gigabyte markalar dışında da güzel markalar var anlayın şunu.
Aynı fiyata 5070 almak varken 5060 Ti almaya inat ediyorsun eğer önerileri ciddiye almayacaksan konu açmanın bir mantığı yok al kafana göre.

Her öneriyi kabul etmek zorunda mıyım hocam.

Galax yani ne bileyim sırf adından almam yani.

Tamam hocam kasa değişirse attıklarım iyi mi başka eksiği var mı bunu soruyorum ben lütfen başka öneri yapmayın.

Konu başında tavsiyelerinizi bekliyorum derken şimdi tavsiye istemiyorsunuz? Kendinizle çelişip kendi istediğinizi alacaksanız neden konu açıp bizi uğraştırdınız hocam?

Kusura bakmayın yazım kurallarından dolayı 1 saat ban yedim D:

Hocam niye böyle dediniz içime kurt düşürdünüz ama olmadı D:

Ne diyosunuz sonuç olarak link attığım PC'ler alınır mı?

Bir de R5 7600 darboğaz yapar mı RTX 5060 Ti 16 GB'ye?

Dostum 5060 Ti 16 GB alacaksan bunu alacağım ne değiştireyim diye konu aç önerilerin hepsine yok diyorsun çoğuda attığındaj daha iyi.

Konu başında tavsiyelerinizi bekliyorum derken şimdi tavsiye istemiyorsunuz? Kendinizle çelişip kendi istediğinizi alacaksanız neden konu açıp bizi uğraştırdınız hocam?

Attığınız 1 öneriyi beğenmedim sadece ve ben öneri bekliyorum orada adama dediğim o 2 PC'yi beğendim o yüzden bir eksiği var mı soruyorum sırf Galax marka diye almıyorum evet ama bundan dolayı linçlemeyin beni.

Yeni hazır kasa alacağım, bütçe 45.000TL ve hayır 1TL bile üstüne çıkamam, önermeyin. Toplama önerisi de vermeyin. Hazır kasa önerilerinizi bekliyorum.
Oyun oynayacağım kaliteli öneriler bekliyorum.
Şu anlık düşündüklerim: Phantom Silver | Intel i5-14400F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com
Conqueror | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | ASUS RTX 5060 TI 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.com

5060 Ti ve üstü ekran kartlı olursa sevinirim. Uzun ömürlü tavsiyelerinizi bekliyorum.

1. sistemde ki işlemci ölü soket kasa kötü soğutucu kötü RAM kronik deniliyor.
2. sistemde işlemci güzel SSD hakkında bilgim yok iyi durmuyor kasa kötü soğutucu kötü RAM kronik deniliyor.
Ekranımda kocaman 2 tane çöp sistem duruyor o bütçe içerisinde.

Hocam tamam anladım da değiştirmiyorum fikrimi 5060 Ti da çok gömüyorsunuz bence kötü değil ki ekran kartına vs. bakmadan kasa değişirse sistem iyi bir sistem olur mu onu soruyorum.

Bak hala devam ediyor dostum konuyu kapat ya da bırak git 5060 Ti 16 GB sistem önerisi yaz senin bu yaptığın konuyla alakasız illaki alacaksan al yani.

Attığınız 1 öneriyi beğenmedim sadece ve ben öneri bekliyorum orada adama dediğim o 2 PC'yi beğendim o yüzden bir eksiği var mı soruyorum sırf Galax marka diye almıyorum evet ama bundan dolayı linçlemeyin beni.

Hocam konunun başında belirtin o zaman başka öneri istemiyorum diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı