Melik33 Femtopat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 72 15 Aralık 2023 #11 Chomusuke dedi: Ben Avea varken almıştım 507'li hat. Şu an Türk Telekom'un işlettiği numaralar altında. Yeniden bulabilir misin emin değilim ama üstteki yorumun dediği gibi, 400-500 ateşle hallederiz diyenlerin oyununa gelme. Genişletmek için tıkla... 100 TL bile deseler inanmam ancak böyle bir şey TT müdürlüklerinden olur. astegon dedi: 507'nin ne özelliği var ki; Avea zamanı ben de almıştım; 507 *** XX XX Yıllardır da kenarda durur bu özel numara Özelliği mi varmış Genişletmek için tıkla... Özelliği değil alacağım numara akılda kalıcı bir numara kendime özel istiyorum 1 kere alıp ömür boyu kullanmak istediğim numara. mMichaelMYERS dedi: Ne varmış ya 507'de? Genişletmek için tıkla... Son 4 hanesi ile uyumlu olması açısından başında 507 istiyorum.
Chomusuke dedi: Ben Avea varken almıştım 507'li hat. Şu an Türk Telekom'un işlettiği numaralar altında. Yeniden bulabilir misin emin değilim ama üstteki yorumun dediği gibi, 400-500 ateşle hallederiz diyenlerin oyununa gelme. Genişletmek için tıkla... 100 TL bile deseler inanmam ancak böyle bir şey TT müdürlüklerinden olur. astegon dedi: 507'nin ne özelliği var ki; Avea zamanı ben de almıştım; 507 *** XX XX Yıllardır da kenarda durur bu özel numara Özelliği mi varmış Genişletmek için tıkla... Özelliği değil alacağım numara akılda kalıcı bir numara kendime özel istiyorum 1 kere alıp ömür boyu kullanmak istediğim numara. mMichaelMYERS dedi: Ne varmış ya 507'de? Genişletmek için tıkla... Son 4 hanesi ile uyumlu olması açısından başında 507 istiyorum.
5 508280 Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 1.907 Çözümler 7 15 Aralık 2023 #12 Melik33 dedi: 100 TL bile deseler inanmam ancak böyle bir şey TT müdürlüklerinden olur. Özelliği değil alacağım numara akılda kalıcı bir numara kendime özel istiyorum 1 kere alıp ömür boyu kullanmak istediğim numara. Son 4 hanesi ile uyumlu olması açısından başında 507 istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana şansa bala akılda kalıcı bir numara geldi. Sizde illakii böyle bir numara bulursunuz.
Melik33 dedi: 100 TL bile deseler inanmam ancak böyle bir şey TT müdürlüklerinden olur. Özelliği değil alacağım numara akılda kalıcı bir numara kendime özel istiyorum 1 kere alıp ömür boyu kullanmak istediğim numara. Son 4 hanesi ile uyumlu olması açısından başında 507 istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bana şansa bala akılda kalıcı bir numara geldi. Sizde illakii böyle bir numara bulursunuz.