5070 + R7 7800X3D sistem önerisi

Hocam güzel sistem toplamışsınız, bütçe sorun değil ve Nvidia olsun istiyorsanız 5070 yerine 5070 TI bakmanız gelecek açısından daha iyi olur.

Hocam tek tek topluyorsanız, işlemciyi 9700x yapıp 5070 TI alabilirsiniz. 7800x3d olsun diyorsanız da 5070 yerine bence 9070 XT çok daha iyi.

9700x yapıp​

Galax RTX 5070 TI EX Gamer 1-Click OC White geçmek mantıklı mıdır?​

9700x yapıp​

Galax RTX 5070 TI EX Gamer 1-Click OC White geçmek mantıklı mıdır?​

Mantıklı hocam 9700x düşünüyorsanız soğutucu olarakta kule tipi çift fanlı olanlara bakabilirsiniz, sıvı olsun diyorsanız 240mm yeterli olur.

Artan bütçeyi 850e yerine Corsairin RM850x modelinde kullanabilirsiniz.

SPL's PSU Tier List mainlistten tier list ulaşabilirsiniz PSU için, 850e B+ 850x A+ görünüyor.

Benzer bir sistem kullanıyorum bende.

Sıvı soğutmayı aynı bırakmak istiyorum görüntü bozulmasın diye 5070ti + r7 9700x alırsam bütçenin 2-3k yukarısına çıkacağım. PSU aynı kalmayı düşünüyorum herhangi bir sıkıntı çıkar mı onuda arttırabilirim

Yok hocam bir sıkıntı çıkmaz o modelde iyi. Tabi sıvı soğutma bambaşka hava katıyor sisteme, o yüzden anlıyorum sizi Diğer parçalar içinize sindiyse, 9700x ve 5070 TI almak her türlü daha mantıklı.

Hocam benim attığım ramler ve psu daha iyi. Tabi alacağınız psunun fiyatını bilmiyorum.

Hocam
Fanları nasıl çözeceğim link yollayabilir misin? Kaç tane fan almalıyım
Hocam bu kasanın hava akışı farklı diğer kasalara göre, özellikle bunu istiyorsanız araştırıp önce fan düzeneğinin nasıl olması gerektiği bakılmalı. Benim bilgim yok o yüzden ayrı konu açsanız daha iyi olur, en az 7 fan gerek gibi pahalıya gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…