5070 sistemin açılış hızı normal mi?

• Konuyu başlatan ekossi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 25
  • Görüntüleme 293

ekossi

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarım 18 saniyede açılıyor. Fast boot açık, başlangıç uygulamalarının çoğu kapalı. 5070 12 GB ekran kartı kullanıyorum. 5000/4200 M.2 SSD var. Bu süre bana biraz uzun geliyor. Belli başlı şeyleri de denedim ama bir türlü bu sürenin altına düşemedim. İlk başta açılırken 4-5 saniye siyah ekranda bekliyor. Monitör ile alakalı olabilir mi? (Monitörüm 144 Hz 1 ms)

Monitörden alakalı neden olabilir usta açabilir misin biraz?
Hocam hiç bir problem yok, bilgisayar açılırken monitörün de yanında açılması biraz sürebiliyor. Normal olan bu, sıkıntı yok.

Monitörle alakalı bence ama hocam bir şey diyebilir miyim? Hocam sistemin açılış hızı neden bu kadar önemli? Bırakın hocam bir yere kaçtığı yok bilgisayarın, sisteminiz çok iyi zaten açılışı yavaş olsa nolur ki?
Reis şöyle söyleyeyim. O kadar para veriyoruz. Daha seri açılmasını bekliyor insan ister istemez. 10 sn tatmin eder beni mesela.

hocam i3-2120 16ram gtx 660 400mbs ssim var bende bile 10 saniye acılıyor
Bak iyice üzdün şimdi beni. 😂😂

Hocam hiç bir problem yok, bilgisayar açılırken monitörün de yanında açılması biraz sürebiliyor. Normal olan bu, sıkıntı yok.
Monitör 2k olduğundan dolayı olabilir mi acaba?

Normal, isterse 10000 okuma yazma olsun içinde kurulu olan programların açılması falan fistan var yani, fast boot özelliği vesaire de açıksa normaldir.
Ultra super boot açtım daha hızlı açılsın diye ama bana mısın demiyor.

Reis şöyle söyleyeyim. O kadar para veriyoruz. Daha seri açılmasını bekliyor insan ister istemez. 10 sn tatmin eder beni mesela.
Kesinlikle hocam ama bir de şöyle düşünün, yukarıdaki GTX 660'lı arkadaşın ki 10 saniyede açılıyormuş, sizce 1.6 motor bir araba mı daha hızlı ivmelenir yoksa bir gemi mi?

Üstelik onda, sizde olduğu kadar programda yüklü değildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı