5070 Ti sistem alınır mı?

• Konuyu başlatan emrz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 89

emrz

Centipat
Daha fazla  
Şöyle bir sistem buldum İtopya'da; 118'e geliyor, yorumlarsaniz super olur.

Dosya Ekleri

• IMG_0222.png
    IMG_0222.png
    169,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_0223.jpeg
    IMG_0223.jpeg
    69,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleyen: Moderatör:

108.496TL, parçaları tek tek en ucuz şekilde toplamak istesek çıkan fiyat bu. Bana göre fiyat yüksek. Ekran kartı farklı bir model tercih edilmeli bence. İşlemci amaç oyun ise 9700X olarak alınabilir. Soğutucuyu beğenmedim. Kaliteli kule tipi soğutucu yada farklı model 3 fanlı sıvı soğutma tercih edilebilir. Bu bütçe için bileşenlere baktığımda parasını hak etmediğini düşünüyorum.

Alternatifleri illa ki vardır ancak daha iyilerinin toplanma ihtimali var ve önce şunu söylemek istiyorum: Sadece oyun odaklı olup %1 ve %0.1 FPS'leri önemsiyorsanız 7800X3D alınabilir ama şahsi düşüncem hem F/P hem de içerik üretim tarafını da iyi yapabilecek 9700X modelini almanızı öneririm. Bizzat kullanıyorum ve son derece memnunum, ki kendisi 7800X3D'nin ensesinde olan bir CPU.

Alternatifleri illa ki vardır ancak daha iyilerinin toplanma ihtimali var ve önce şunu söylemek istiyorum: Sadece oyun odaklı olup %1 ve %0.1 FPS'leri önemsiyorsanız 7800X3D alınabilir ama şahsi düşüncem hem F/P hem de içerik üretim tarafını da iyi yapabilecek 9700X modelini almanızı öneririm. Bizzat kullanıyorum ve son derece memnunum, ki kendisi 7800X3D'nin ensesinde olan bir CPU.
Bende 9600x kullaniyorum bu arkadaslar resmen canavar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı