5070 Ti sistem için işlemci önerisi

Kiriş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 5070 Ti'lı bir sistem toplayacağım monitör 4K olacak bana 4K 2K ve 1080P'yi destekleyecek hem hikayeli hem rekabetçi oyunlar da sıkıntı çıkarmayacak bir işlemci önerebilir misiniz? + 8K Hz'lik bir mouse ile oynayacağım, onun da tüketimini hesaba katmak önemli. AMD istiyorum ve en uygun sanırım Ryzen 7 9800x3D buldum; fazla mı gelir iyi midir? İstediğim gereksinimler de daha ucuz bir şey var mıdır? Paylaşırsanız sevinirim, teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 7 9800x3D ile 7800x3D arasında pek bir fark olmadığını söylüyorlar. Bu konu ile ilgili bir çok kanalda karşılaştırma veya değerlendirme var istersen izleyip karar verebilirsin. Tabi birde en önemlisi arada yaklaşık 10 k gibi fiyat farkı var bence 7800x3D gayet işini görür

@Luvyan benim yaptığım kıyaslama tek bir oyun üzerinden değil ağır grafikli oyunlar üzerinden aldığım ortalamayla yaptığım bir kıyaslamadır ben de biliyorum herhalde 9800x3D'nin en iyi işlemci olduğunu karşında ki kişiye cahil gibi davranmana gerek yok.

@Luvyan benim yaptığım kıyaslama tek bir oyun üzerinden değil ağır grafikli oyunlar üzerinden aldığım ortalamayla yaptığım bir kıyaslamadır ben de biliyorum herhalde 9800x3D'nin en iyi işlemci olduğunu karşında ki kişiye cahil gibi davranmana gerek yok.

Cahil gibi davransam öyle bile yazmazdım 1080P'de işlemci test edilir 2K 4K yapip ekran kartina yuk verilerek değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı