5070 Ti sistem iyi midir?

Axis_35

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar,
Aklımda bir PC alma fikri vardı ve 5070 Ti'nin çıkışını bekliyordum. Çıktığında da böyle bir sistem toplayıp aldım. Sizce herhangi bir kötü yanı var mı? Fikirlerinizi belirtirseniz çok makbule geçer.

wrfedswgsfas.PNG

Biraz daha araştırıp alın bence çok gereksiz pahalı.

Kazığında kazığı. Ekran kartı gereksiz pahalı şu anda, anakartta gereksiz, o fiyata X serisi bir anakart alınır, kasa kazık, sıvı soğutma kazık, RAM kazık.

İptal edin.

Hacım, ekran kartı fiyatlarının düşmesini beklemek 1.5 - 2 ay sürebilir, ancak benim bekleyecek vaktim yok. Ayrıca, marka takıntım olduğundan dolayı (güvenceden ötürü) böyle bir sistem topladım ve şuanda almış bulunmaktayım.

Hacım, ekran kartı fiyatlarının düşmesini beklemek 1.5 - 2 ay sürebilir, ancak benim bekleyecek vaktim yok. Ayrıca, marka takıntım olduğundan dolayı (güvenceden ötürü) böyle bir sistem topladım ve şu anda almış bulunmaktayım.

44 bine RTX 5070 Ti çıkacak. Büyük ihtimal NVIDIA fiyatına en yakın fiyat olacak çıkacak bu markalar.

Hacım, ekran kartı fiyatlarının düşmesini beklemek 1.5 - 2 ay sürebilir, ancak benim bekleyecek vaktim yok. Ayrıca, marka takıntım olduğundan dolayı (güvenceden ötürü) böyle bir sistem topladım ve şu anda almış bulunmaktayım.

Eğer zamanınız olsaydı 20 bin TL kazançla kurtulurdunuz ama yapacak bir şey yok.

Hacım, ekran kartı fiyatlarının düşmesini beklemek 1.5 - 2 ay sürebilir, ancak benim bekleyecek vaktim yok. Ayrıca, marka takıntım olduğundan dolayı (güvenceden ötürü) böyle bir sistem topladım ve şuanda almış bulunmaktayım.
Yani para senin paran biz karışamayız sadece fikrimizi söyleriz. Hayırlı olur inşallah.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı